Procescontroller

32- 40 uur Procescontrol Delft
BPB nieuwbouw voor jong stel

Ben jij als een spin in het web van processen en stakeholders? Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij, en bijdragen aan onze woningbouwprojecten? Ben jij zelfstandig, proactief en daadkrachtig? Solliciteer dan op de functie van procescontroller!

Voor elk nieuwbouwproject wordt een projectteam samengesteld, met daarin onder andere een ontwikkelingsmanager, verkoopmanager, ontwikkelaar en een contentspecialist. Als procescontroller maak jij onderdeel uit van deze projectteams. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van de processen van onze projecten en vormt de schakel tussen alle stakeholders. Je doet dit voor ongeveer vijf à tien projecten en werkt daarbij dus met diverse projectteams tegelijkertijd samen. De projecten zijn vaak complex, zitten in verschillende fases en de duur varieert van een jaar tot soms wel meer dan vijf jaar.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van de processen en procedures van de projecten. Denk daarbij aan alle benodigde informatie betrekking tot grondeigendom in het kadaster, contracten, vergunningen en het besluitvormingsproces. Je bewaakt de deadlines en bent de schakel tussen het projectteam en externen zoals bijvoorbeeld notarissen. Tevens heb je contact met bijvoorbeeld aannemers en gemeentes. Ook heb je regelmatig contact met collega’s van het hoofdkantoor van BPD in Amsterdam. Hier zitten diverse juridische, fiscale en financiële specialisten waar jij mee kunt sparren. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid van data van je projecten op basis waarvan managementrapportages worden gegenereerd. Op basis hiervan wordt o.a. de voortgang van de projecten op financieel vlak en de planning gemonitord. Jij bent eigenlijk het “geweten” van de organisatie en je stuurt jouw collega's waar nodig vanuit jouw rol bij. Je signaleert de eventuele knelpunten binnen projecten en komt met verbetervoorstellen.

BPD nieuwbouw voor jong stel

Dit ben jij

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding met een studierichting zoals Rechten, Economie, of (Technische) Bedrijfskunde.
  • Je hebt drie tot zeven jaar werkervaring in een functie waarbij je bent gewend om processen te coördineren en bewaken. Dit kan bijvoorbeeld zijn in het vastgoed, bij een aannemer of bij een notariskantoor.
  • Ervaring bij een gebiedsontwikkelaar is niet noodzakelijk, affiniteit met de woningbouwmarkt uiteraard wel.
  • Je bent daadkrachtig, proactief, houdt makkelijk het overzicht over verschillende lopende projecten en werkt graag samen met collega’s in een team.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke en ervaren collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 384.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mirjam Loenen van Q-Logic. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Bram Djajadiningrat over werken bij BPD
Als ontwikkelaar ben je de spin in het web voor projecten. In ontwerpteams werk je samen met architecten, aannemers en adviseurs om dat bijzondere plan voor die specifieke locatie te maken. Mijn werkzaamheden zijn erg divers en geen dag is hetzelfde

Bij BPD werk ik samen met architecten, aannemers en adviseurs aan de meest uiteenlopende projecten. Mijn werkzaamheden zijn erg divers en geen dag is hetzelfde. Het is heel gaaf om te zien hoe een project van concept, naar ontwerp, naar de uiteindelijke realisatie gaat. Ik ben er trots op dat wij voor veel mensen een nieuw thuis kunnen creëren en het enthousiasme van de toekomstige bewoners werkt aanstekelijk.

Naast mijn werk krijg ik de kans om me verder te ontwikkelen en me inhoudelijk te verdiepen. Door het volgen van een opleiding naast mijn werk kan ik mijn ambities verwezenlijken. Daarnaast helpt het me om beter te worden in het oplossen van complexe vraagstukken.

Bram Djajadiningrat Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Bram Djajadiningrat
Stadsontwikkelaar
Mail Bram Djajadiningrat

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

MirjamLoenen
Recruiter bij Q-Logic