Procescontroller regio Zuid-West

40 uur Procescontrol Delft
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Ben jij als een spin in het web van processen en stakeholders? Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij, en bijdragen aan onze woningbouwprojecten? Ben jij zelfstandig, proactief en daadkrachtig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor elk nieuwbouwproject wordt een projectteam samengesteld met daarin onder andere een ontwikkelingsmanager, verkoopmanager, ontwikkelaar en een contentspecialist. Als procescontroller maak jij onderdeel uit van deze projectteams. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van de processen van onze projecten en vormt de schakel tussen alle stakeholders. Je doet dit voor ongeveer 5 á 10 projecten en werkt daarbij dus met diverse projectteams tegelijkertijd samen. De projecten zijn vaak complex, zitten in verschillende fases en de duur varieert van een jaar tot soms wel meer dan 5 jaar.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic
Solliciteer direct

Wat ga jij bij ons doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van de processen en procedures van de projecten. Denk daarbij aan alle benodigde informatie met betrekking tot grondeigendom in het kadaster, contracten, vergunningen en het besluitvormingsproces. Je bewaakt de deadlines en bent de schakel tussen het projectteam en externen zoals bijvoorbeeld notarissen. Tevens heb je contact met bijvoorbeeld aannemers en gemeentes. Ook heb je regelmatig contact met collega’s van het hoofdkantoor van BPD in Amsterdam. Hier zitten diverse juridische, fiscale en financiële specialisten waar jij mee kunt sparren. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid van data van je projecten op basis waarvan managementrapportages worden gegenereerd. Op basis hiervan wordt o.a. de voortgang van de projecten op financieel vlak, de planning gemonitord. Jij bent eigenlijk het “geweten” van de organisatie en je stuurt jouw collega's waar nodig vanuit jouw rol bij. Je signaleert de eventuele knelpunten binnen projecten en komt met verbetervoorstellen.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding met een studierichting zoals Rechten, Economie, of (Technische) Bedrijfskunde.
  • Je hebt 3 tot 7 jaar werkervaring in een functie waarbij je bent gewend om processen te coördineren en bewaken. Dit kan bijvoorbeeld zijn in het vastgoed, bij een aannemer of bij een notariskantoor.
  • Ervaring bij een gebiedsontwikkelaar is niet noodzakelijk, affiniteit met de woningbouwmarkt uiteraard wel.
  • Je bent daadkrachtig, proactief, houdt makkelijk het overzicht over verschillende lopende projecten en werkt graag samen met collega’s in een team.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

We behoren tot de top 5% van beste werkgevers in Nederland volgens een werkbelevingsonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke bureau de MonitorGroep. Onze medewerkers behoren daarmee tot de gelukkigste in Nederland en ervaren in hun werk dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen, hun kennis en vaardigheden kunnen benutten en bovenal: dat ze veel plezier in hun werk hebben.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mirjam Loenen van Q-Logic. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Boaz Meylink over werken bij BPD
Met de projecten Hyde Park en Weespersluis realiseren we voor veel mensen mooie en betaalbare woningen. Ik ben er trots op dat we met deze grote gebiedsontwikkelingen een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het woningtekort

Als procescontroller zorg ik ervoor dat de hele keten van grondverwerving tot oplevering van een gebiedsontwikkeling soepel verloopt. Om te zorgen dat de ontwikkeling van start kan gaan, stel ik berekeningen en juridische documenten op en heb ik contact met de notaris.

Bij BPD zijn we in ieder project weer op zoek naar innovaties en manieren om dingen beter te doen. Dit prikkelt de geest en motiveert enorm. Op deze manier realiseren we grote en complexe gebiedsontwikkelingen en zorgen we ervoor dat veel mensen mooi en betaalbaar kunnen wonen. Ik ben er trots op dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het woningtekort.

Boaz Meylink Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Boaz Meylink
Procescontroller
Mail Boaz Meylink

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

MirjamLoenen
Recruiter bij Q-Logic