Werken bij

Medewerkers van BPD zijn de sleutel van ons bedrijf. Zo’n 350 ervaren professionals in Nederland en ruim 300 in Duitsland werken dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Zij kenmerken zich door hun doortastende aanpak en passie voor het vak. Bekijk hieronder de actuele vacatures en lees meer over werken bij BPD.

Vacatures

Reageer je op een vacature? Dan doorloop je een vaste sollicitatieprocedure. Hoe deze verloopt, leggen we graag aan je uit.

Solliciteren bij BPD
Procescontroller

Wil jij een bijdrage leveren aan de meest uitdagende gebiedsontwikkelingen in Noord-Brabant en Limburg? Ben je juridisch, procesmatig en contractueel sterk en in staat een project vanaf de verwerving tot en met de nacalculatie in control te hebben? Vind je het leuk om in complexe situaties met veel interne en externe stakeholders te acteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40 uur Procescontrol Eindhoven
Ontwikkelingsmanager

Voel jij je verbonden met de maatschappelijke en urgente woningbouwopgave in de zuidelijke Randstad? Wil je met jouw commerciële drive in combinatie met voldoende bagage zelfstandig de verantwoordelijkheid dragen voor het gehele ontwikkeltraject van onze leefomgevingen? Ben je gedreven om wezenlijk impact te maken en een serieuze bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de regio? Dan ben jij misschien wel de ervaren, ondernemende ontwikkelingsmanager voor de regio Rotterdam die we zoeken!

40 uur Ontwikkelingsmanagement Delft
Junior Projectmanager

Wil jij een vliegende start van je loopbaan maken en ben je net WO afgestudeerd, óf heb je maximaal 2 jaar werkervaring binnen de bouw en vastgoedkolom? Wij hebben een hele mooie plek voor jou beschikbaar als Junior Projectmanager in regio Zuid. Hier zit je mede aan het stuur van de ontwikkeling van prettige, betaalbare en duurzame leefomgevingen.

40 uur Projectmanagement Eindhoven
Projectmanager

Heb jij ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten, en wil jij deze ervaring graag uitbreiden? Zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, van begin tot eind fase? Dan ben jij misschien wel de projectmanager die wij zoeken!

32-40 uur Projectmanagement Delft
Functioneel Applicatie Beheerder

Voor de afdeling Digital zoeken wij een Functioneel Applicatie Beheerder! Zie jij het helemaal zitten om ons online verkoopproces en web platform voor nieuwbouwwoningen te ondersteunen? Heb jij ervaring in het beheren van een complex applicatie-platform en kennis van CRM- en CMS systemen? En bovenal, ben je in staat het functioneel beheer verder te professionaliseren? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

32 - 40 uur Digital Amsterdam
Senior Procescontroller

Weet jij altijd het overzicht te bewaren? Ben jij een ster in het opzetten en bewaken van processen? Wil jij bijdragen aan uitdagende projecten bij de grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland en Duitsland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

32-40 uur Procescontrol Amersfoort
Kostendeskundige

Bij het centrum van woningbouw en gebiedsontwikkeling komen jaarlijks meer dan 120 begrotingen van ruim 40 bouwondernemingen binnen. Er wordt gewerkt aan de doorontwikkeling van kengetallen op het gebied van seriematige woningbouw, appartementencomplexen en complexe binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen. Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling en kostenadvisering bij gebiedsontwikkelingen in heel Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40 uur Bouwzaken Amsterdam
BPD Anke Wolters
Anke Wolters
Hoofd Research
Mail Anke Wolters
Anke Wolters over werken bij BPD
Bij BPD krijg je veel vrijheid en autonomie. Door het open en ambitieuze werkklimaat voel ik me hier als een vis in het water. Het enthousiasme en de betrokkenheid van mijn collega’s geven me ontzettend veel energie, iedere dag weer
Bpd Maikel Foesenek
Maikel Foesenek
Ontwikkelingsmanager
Mail Maikel Foesenek
Maikel Foesenek over werken bij BPD
Wat ons werk zo tastbaar maakt, is dat je dagelijks bezig bent met het ontwikkelen van duurzame woningbouwprojecten waar mensen later hun droomwoning in vinden. Je bent de toekomstige leefomgeving van veel mensen aan het realiseren en dat maakt het werk erg eervol
BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Bram Djajadiningrat
Bram Djajadiningrat
Projectmanager
Mail Bram Djajadiningrat
Bram Djajadiningrat over werken bij BPD
Bij BPD is er veel ruimte en vrijheid om te bepalen hoe je jezelf verder wil ontwikkelen. De opleiding die ik naast mijn werk volg, zorgt voor extra verdieping en helpt me om beter te worden in het werken aan complexe ontwikkelvraagstukken
Carina Hak BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Carina Hak
Locatiemanager
Mail Carina Hak
Carina Hak over werken bij BPD
De goede werksfeer bij BPD geeft me ontzettend veel energie. Ik geniet van de mooie mix van mensen waarmee ik werk. Er is enorm veel kennis in huis en er is altijd een collega in de buurt met wie je kunt sparren. Hoe fijn is dat!
Mireille Knape BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Mireille Knape
Senior Locatiemanager
Mail Mireille Knape
Mireille Knape over werken bij BPD
De werksfeer bij BPD is heel goed en iedereen staat open voor nieuwe collega’s. We geven elkaar de ruimte om te groeien en samen beter te worden. Ik vind het mooi dat we bij BPD zoveel kennis in huis hebben en samen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen

Op de hoogte blijven van ons werk?