Werken bij

Medewerkers van BPD zijn de sleutel van ons bedrijf. Zo’n 350 ervaren professionals in Nederland en ruim 300 in Duitsland werken dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Zij kenmerken zich door hun doortastende aanpak en passie voor het vak. Hieronder vind je de actuele vacatures en meer over onze sollicitatieprocedure.

Vacatures

Reageer je op een vacature? Dan doorloop je een vaste sollicitatieprocedure. Hoe deze verloopt, leggen we graag aan je uit. Ook lees je meer over werken bij BPD.

Solliciteren en werken bij BPD
Hoofd Informatiemanagement

Heb je ervaring met het leiden van verandering binnen een complexe IT-omgeving? Heb je een bedrijfskundige achtergrond en wil jij een sleutelrol spelen in de verandering waar BPD doorheen gaat voor en met de business? Dan is deze rol voor jou een mooie uitdaging!

40 Informatiemanagement Amsterdam
Verhuurmanager Retail

Ligt jouw focus op de commerciële invulling van projecten en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een divers team met specialismen van conceptontwikkeling en marketing tot aan project- en ontwikkelmanagement. Voor de afdeling Mixed Use op ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Verhuurmanager Retail.

40 uur Mixed Use Amsterdam
Junior Bedrijfsjurist

Voor de afdeling Juridische Zaken op ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Bedrijfsjurist. Heb jij hart voor de ontwikkeling van nieuwe leefomgevingen en oog voor detail? En wil jij met juridische kennis een bijdrage leveren aan inspirerende projecten in heel Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou.

40 uur Juridische Zaken Amsterdam
Senior Ontwikkelingsmanager

Zie jij altijd kansen voor het ontwikkelen van inclusieve leefomgevingen en heb je daar ruime ervaring mee? Geloof je in een integrale aanpak waar de fysieke, ruimtelijke en sociale dimensies van wonen samenkomen? Dan ben jij de Senior Ontwikkelingsmanager waar wij voor regio Noord-Oost & Midden naar op zoek zijn.

40 uur Ontwikkelingsmanagement Amersfoort
Projectmanager

Heb jij ruime ervaring in het zelfstandig ontwikkelen van woningbouwprojecten vanaf de haalbaarheidsfase tot de realisatie? En zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad? Dan ben jij de projectmanager waar wij voor ons regiokantoor in Delft naar op zoek zijn.

40 uur Projectmanagement Delft
Projectmanager

Ben jij klaar voor een tweede stap in je carrière als projectmanager? En wil je in de regio van Breda aan de slag met het realiseren van aantrekkelijke leefomgevingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40 uur Projectmanagement Eindhoven
Locatiemanager

Wil jij een gebied waarin mensen prettig wonen en leven letterlijk vormgeven? En ben jij in staat om de volledige gebiedsontwikkeling te overzien en alle belangen goed te stro.omlijnen? Dan ben jij de locatiemanager waar wij voor onze regio Noord-Oost & Midden naar op zoek zijn.

40 uur Locatiemanagement Amersfoort