Werken bij

Een thuis voor iedereen. Dat is waar wij ons elke dag hard voor maken. In elke regio en voor iedere bewoner. Als BPD-er werk je samen met zo'n 400 leuke, betrokken en bevlogen collega’s aan de meest uiteenlopende projecten, zowel in de stad of daar buiten. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappelijke opgave waar we voor staan? En wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Lees dan meer over werken bij BPD, leer je nieuwe collega's kennen of bekijk de laatste vacatures.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen
Over werken bij BPD

Werken bij BPD betekent dat je een significante bijdrage levert aan gebiedsontwikkelingen door heel Nederland. Hiermee werk je aan een fijne en betaalbare woning voor iedereen, in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten BPD-ers zich elke dag met hart en ziel voor in. Of het nu gaat om koop- of huurwoningen en, in de stad of daar buiten: fijn wonen moet ook voor de komende generaties voor iedereen mogelijk blijven. Onze medewerkers behoren tot de gelukkigste van Nederland. De scores uit ons meest recente werkbelevingsonderzoek tonen aan dat we zelfs behoren tot de top 5% van beste werkgevers in Nederland. Onze collega’s geven aan dat ze zichzelf kunnen zijn, zich gehoord voelen, het beste uit zichzelf kunnen halen, hun kennis en vaardigheden kunnen benutten en bovenal: veel plezier in het werk hebben.

Anke Wolters Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Anke Wolters
Hoofd Research
Mail Anke Wolters
Anke Wolters over werken bij BPD
Bij BPD krijg je veel vrijheid en autonomie. Door het open en ambitieuze werkklimaat voel ik me hier als een vis in het water. Het enthousiasme en de betrokkenheid van mijn collega’s geven me ontzettend veel energie, iedere dag weer
Joran Van Schaik Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Joran van Schaik
Junior Projectmanager
Mail Joran van Schaik
Joran van Schaik over werken bij BPD
Bij BPD krijg ik de kans om mijn eigen interesses te volgen, nieuwe kennis op te doen en impact te maken. De impact die mijn werk heeft op thema’s zoals betaalbaar wonen en krapte op de woningmarkt geeft mij veel voldoening
Bpd Maikel Foesenek
Maikel Foesenek
Ontwikkelingsmanager
Mail Maikel Foesenek
Maikel Foesenek over werken bij BPD
Als ontwikkelingsmanager ben je de spil in het realiseren van de toekomstige, duurzame woongebieden. Samen met partners en collega’s zorg je ervoor dat de ideeën en visies ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Het is teamwork pur sang
Carina Hak BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Carina Hak
Locatiemanager
Mail Carina Hak
Carina Hak over werken bij BPD
De goede werksfeer bij BPD geeft me ontzettend veel energie. Ik geniet van de mooie mix van mensen waarmee ik werk. Er is enorm veel kennis in huis en er is altijd een collega in de buurt met wie je kunt sparren. Hoe fijn is dat!
BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Bram Djajadiningrat
Bram Djajadiningrat
Projectmanager
Mail Bram Djajadiningrat
Bram Djajadiningrat over werken bij BPD
Bij BPD is er veel ruimte en vrijheid om te bepalen hoe je jezelf verder wil ontwikkelen. De opleiding die ik naast mijn werk volg, zorgt voor extra verdieping en helpt me om beter te worden in het werken aan complexe ontwikkelvraagstukken

Wat bieden wij jou?

Vacatures

Reageer je op een vacature? Dan doorloop je een vaste sollicitatieprocedure. Hoe deze verloopt, leggen we graag aan je uit.

Solliciteren bij BPD
Stadsontwikkelaar regio Zuid-West

Voel jij je verbonden met de maatschappelijke en urgente woningbouwopgave in de zuidelijke Randstad? Zie jij kansen om stedelijke gebiedsontwikkeling naar een hoger niveau tillen? Ben jij ondernemend, een echte doorzetter en heb jij oog voor ieders belangen? Dan ben jij de stadsontwikkelaar die we zoeken!

32 - 40 uur Ontwikkelings- & Locatiemanagement Delft
Contentspecialist regio Zuid

Ben jij een enthousiaste online contentspecialist? Wil jij met passie en drive onze nieuwbouwprojecten in Zuid-Nederland met slimme contentstrategieën en aantrekkelijke content verder op de kaart zetten? Is je eerste gedachte: ‘Kom maar op!’? Lees dan vooral verder!

32 - 40 uur Verkoop & Gebiedsmarketing Eindhoven
Projectmanager regio Noord-Oost & Midden

Heb jij ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten? Wil jij deze graag uitbreiden met de ontwikkeling van betaalbare en duurzame leefomgevingen? Zie jij uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, van begin tot realisatie? Ben jij ondernemend, durf je keuzes te maken en heb je tegelijkertijd oog voor ieders belangen? Dan zoeken wij jou!

40 uur Projectmanagement Amersfoort
Projectmanager regio Zuid

Heb jij ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten? Wil jij deze graag uitbreiden met de ontwikkeling van betaalbare en duurzame leefomgevingen? Zie jij uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, van begin tot realisatie? Ben jij ondernemend, durf je keuzes te maken en heb je tegelijkertijd oog voor ieders belangen? Dan zoeken wij jou!

40 uur Projectmanagement Eindhoven
Gebiedseconoom regio Zuid-West

Wil jij meedenken en adviseren over het gebruik van de ruimte in Zuid-Holland? Wil jij ondersteuning bieden bij het verwerven van locaties, het opstellen van grondexploitaties, maar vooral ook in de aansturing van de voorbereiding en realisatie van het bouw- en woonrijp maken van de gronden? Word jij hier enthousiast van? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40 uur Projectmanagement Delft
Manager Operations regio Noord-Oost & Midden

Ben jij een inspirerend leider? Geef jij graag als MT-lid gevraagd en ongevraagd advies over de niet-financiële (project)risico’s, planning & control cyclus? Ben jij ervaren in het aansturen van beleidsprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40 uur Procescontrol Amersfoort
Procescontroller regio Noord-Oost & Midden

Weet jij altijd het overzicht te bewaren? Ben jij een ster in het opzetten en bewaken van processen? Wil jij bijdragen aan uitdagende projecten bij de grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland en Duitsland? En woon je in de omgeving van Amersfoort? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40 uur Procescontrol Amersfoort
Manager Communicatie regio Zuid

Ben jij die ervaren manager communicatie die graag regie pakt op communicatie bij participatie en complexe gebiedsontwikkelingen? Die zorgt dat de bedrijfsstrategie intern en extern continu tot leven komt en tot de verbeelding spreekt? En wil jij onze organisatie, thema’s en de werkzaamheden in regio Zuid betekenisvol op de kaart zetten? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

40 uur Communicatie Eindhoven

Op de hoogte blijven van onze vacatures?