Een thuis voor iedereen. Dat is waar wij ons elke dag hard voor maken. In elke regio en voor iedere bewoner. Als BPD-er werk je samen met zo'n 400 leuke, betrokken en bevlogen collega’s aan de meest uiteenlopende projecten, zowel in de stad of daar buiten. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de maatschappelijke opgave waar we voor staan? En wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Lees dan meer over werken bij BPD, leer je nieuwe collega's kennen of bekijk de laatste vacatures.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Over werken bij BPD

Werken bij BPD betekent dat je een significante bijdrage levert aan gebiedsontwikkelingen die een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving voor iedereen opleveren. Daar zetten BPD-ers zich elke dag met hart en ziel voor in. Of het nu gaat om koop- of huurwoningen en, in de stad of daar buiten: fijn wonen moet ook voor de komende generaties voor iedereen mogelijk blijven. Onze medewerkers behoren tot de gelukkigste van Nederland. De scores uit ons meest recente werkbelevingsonderzoek tonen aan dat we zelfs behoren tot de top 5% van beste werkgevers in Nederland. Onze collega’s geven aan dat ze zichzelf kunnen zijn, zich gehoord voelen, het beste uit zichzelf kunnen halen, hun kennis en vaardigheden kunnen benutten en bovenal: veel plezier in het werk hebben.

Lees over hoe we werken
Djawid Tahery Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Djawid Tahery
Projectmanager
Mail Djawid Tahery
Djawid Tahery over werken bij BPD
Ik ben trots dat we ons bij BPD samen inzetten voor iets fundamenteels, namelijk een passende woning voor iedereen. De inzet, betrokkenheid en deskundigheid van mijn collega’s dragen bij aan een goede werksfeer en helpen ons om samen verder te komen
Anke Wolters Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Anke Wolters
Hoofd Research
Mail Anke Wolters
Anke Wolters over werken bij BPD
Bij BPD krijg je veel vrijheid en autonomie. Door het open en ambitieuze werkklimaat voel ik me hier als een vis in het water. Het enthousiasme en de betrokkenheid van mijn collega’s geven me ontzettend veel energie, iedere dag weer
Martin Verheijen Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Martin Verheijen
Locatiemanager
Mail Martin Verheijen
Martin Verheijen over werken bij BPD
BPD is een inspirerend bedrijf waar collega’s betrokken zijn en je de ruimte krijgt om werkzaamheden op je eigen manier in te vullen. Dit creëert een erg fijne en uitdagende werkomgeving waar iedereen zichzelf mag en kan zijn
Carina Hak BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Carina Hak
Locatiemanager
Mail Carina Hak
Carina Hak over werken bij BPD
De goede werksfeer bij BPD geeft me ontzettend veel energie. Ik geniet van de mooie mix van mensen waarmee ik werk. Er is enorm veel kennis in huis en er is altijd een collega in de buurt met wie je kunt sparren. Hoe fijn is dat!
Joran Van Schaik Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Joran van Schaik
Junior Projectmanager
Mail Joran van Schaik
Joran van Schaik over werken bij BPD
Bij BPD krijg ik de kans om mijn eigen interesses te volgen, nieuwe kennis op te doen en impact te maken. De impact die mijn werk heeft op thema’s zoals betaalbaar wonen en krapte op de woningmarkt geeft mij veel voldoening

Wat bieden wij jou?

Vacatures

Reageer je op een vacature? Dan doorloop je een vaste sollicitatieprocedure. Hoe deze verloopt, leggen we graag aan je uit.

Solliciteren bij BPD
Procesanalist

Heb jij affiniteit met ruimtelijke en financieel-economische aspecten van gebiedsontwikkelingen? Wil jij je graag in de breedte én diepte verder ontwikkelen door mee te denken en adviseren over de meest uiteenlopende onderwerpen? Bekijk dan onze vacature!

32 - 40 uur Gebiedseconomie Amsterdam
Senior informatieanalist

Ben jij ervaren in het analyseren en visualiseren van data en processen? Breng jij mensen en techniek gemakkelijk in verbinding? En bovenal, zie jij het zitten om de kernapplicaties van BPD verder te professionaliseren? Dan zoeken wij jou!

40 uur Information Management & Technology Amsterdam
Assistent Bouwmanagement

Heb jij affiniteit met techniek en bouwkunde? Heb je ervaring met document- en procesbeheersing? En zie jij het zitten om dé coördinator te worden van de grote hoeveelheid specialistische kennis die nodig is voor het realiseren van nieuwe woonomgevingen in heel Nederland? Dan zoeken wij jou!

40 uur Bouwzaken Amsterdam
Secretaresse regio Zuid-West

Ben jij dé persoon met een energieke persoonlijkheid, die graag initiatief toont en hands-on is? Wil jij in nauwe samenwerking met het hoofd secretariaat 3 managementteamleden ondersteunen? Weet jij altijd het overzicht te bewaren én te creëren voor anderen? Lees dan vooral verder.

40 uur Secretariaat Delft
Webredacteur

Ben je een enthousiaste webredacteur en wil je onze projectenwebsites verder op de kaart zetten? Werk je graag samen met contentspecialisten aan de ontwikkeling van inspirerende content over nieuwbouwprojecten in heel Nederland? Is je eerste gedachte: ‘Kom maar op!’? Lees dan vooral verder!

40 uur Verkoop & Gebiedsmarketing Amsterdam
Stadsontwikkelaar regio Zuid-West

Voel jij je verbonden met de maatschappelijke en urgente woningbouwopgave in de zuidelijke Randstad? Zie jij kansen om stedelijke gebiedsontwikkeling naar een hoger niveau tillen? Ben jij ondernemend, een echte doorzetter en heb jij oog voor ieders belangen? Dan ben jij de stadsontwikkelaar die we zoeken!

32 - 40 uur Ontwikkelings- & Locatiemanagement Delft
Contentspecialist regio Zuid

Ben jij een enthousiaste online contentspecialist? Wil jij met passie en drive onze nieuwbouwprojecten in Zuid-Nederland met slimme contentstrategieën en aantrekkelijke content verder op de kaart zetten? Is je eerste gedachte: ‘Kom maar op!’? Lees dan vooral verder!

32 - 40 uur Verkoop & Gebiedsmarketing Eindhoven
Projectmanager regio Noord-Oost & Midden

Heb jij ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten? Wil jij deze graag uitbreiden met de ontwikkeling van betaalbare en duurzame leefomgevingen? Zie jij uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, van begin tot realisatie? Ben jij ondernemend, durf je keuzes te maken en heb je tegelijkertijd oog voor ieders belangen? Dan zoeken wij jou!

40 uur Projectmanagement Amersfoort

Op de hoogte blijven van onze vacatures?