Werken bij

Medewerkers van BPD zijn de sleutel van ons bedrijf. Zo’n 350 ervaren professionals in Nederland en ruim 300 in Duitsland werken dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Zij kenmerken zich door hun doortastende aanpak en passie voor het vak. Bekijk hieronder de actuele vacatures en lees meer over werken bij BPD.

Vacatures

Reageer je op een vacature? Dan doorloop je een vaste sollicitatieprocedure. Hoe deze verloopt, leggen we graag aan je uit. Ook lees je meer over werken bij BPD.

Solliciteren en werken bij BPD
Administrateur

Op zoek naar een veelzijdige baan in financiële administratie bij de grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland en Duitsland? Heb je ervaring met projectadministratie? Typeren mensen je als enthousiaste, ondernemende, teamplayer en heb je een hands-on-mentaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40 uur Shared Service Center Amsterdam
Senior Corporate Communicatieadviseur

Ben jij een enthousiaste, ondernemende, zeer ervaren en hands-on senior communicatieadviseur? En wil jij de grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland en Duitsland verder op de kaart zetten? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

40 uur Marketing & Communicatie Amsterdam
Kostendeskundige

Bij het centrum van woningbouw en gebiedsontwikkeling komen jaarlijks meer dan 120 begrotingen van ruim 40 bouwondernemingen binnen. Er wordt gewerkt aan de doorontwikkeling van kengetallen op het gebied van seriematige woningbouw, appartementencomplexen en complexe binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen. Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling en kostenadvisering bij gebiedsontwikkelingen in heel Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40 uur Bouwzaken Amsterdam
(Senior) Procescontroller

Ben jij een ster in het opzetten en bewaken van processen? Heb jij een vastgoedgerelateerde hbo-opleiding afgerond? En wil je betrokken zijn bij complexe en uitdagende gebiedsontwikkelingen? Voor regiokantoor Noord-West in Amsterdam zijn wij op zoek naar een (senior) procescontroller. Is deze functie echt iets voor jou?

40 uur Procescontrol Amsterdam
Projectmanager

Heb jij ruime ervaring in het zelfstandig ontwikkelen van woningbouwprojecten vanaf de haalbaarheidsfase tot de realisatie? En zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad? Dan ben jij de projectmanager waar wij voor ons regiokantoor in Delft naar op zoek zijn.

40 uur Projectmanagement Delft
Projectmanager

Ben jij klaar voor een tweede stap in je carrière als projectmanager? En wil je in de regio van Breda aan de slag met het realiseren van aantrekkelijke leefomgevingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40 uur Projectmanagement Eindhoven
Bpd Maikel Foesenek
Maikel Foesenek
Ontwikkelingsmanager
Mail Maikel Foesenek
Maikel Foesenek over werken bij BPD
Wat ons werk zo tastbaar maakt, is dat je dagelijks bezig bent met het ontwikkelen van duurzame woningbouwprojecten waar mensen later hun droomwoning in vinden. Je bent de toekomstige leefomgeving van veel mensen aan het realiseren en dat maakt het werk erg eervol
BPD Anke Wolters
Anke Wolters
Hoofd Research
Mail Anke Wolters
Anke Wolters over werken bij BPD
Bij BPD krijg je veel vrijheid en autonomie. Door het open en ambitieuze werkklimaat voel ik me hier als een vis in het water. Het enthousiasme en de betrokkenheid van mijn collega’s geven me ontzettend veel energie, iedere dag weer
BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Bram Djajadiningrat
Bram Djajadiningrat
Projectmanager
Mail Bram Djajadiningrat
Bram Djajadiningrat over werken bij BPD
Bij BPD is er veel ruimte en vrijheid om te bepalen hoe je jezelf verder wil ontwikkelen. De opleiding die ik naast mijn werk volg, zorgt voor extra verdieping en helpt me om beter te worden in het werken aan complexe ontwikkelvraagstukken
BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Carina Hak
Carina Hak
Locatiemanager
Mail Carina Hak
Carina Hak over werken bij BPD
De goede werksfeer bij BPD geeft me ontzettend veel energie. Ik geniet van de mooie mix van mensen waarmee ik werk. Er is enorm veel kennis in huis en er is altijd een collega in de buurt met wie je kunt sparren. Hoe fijn is dat!
BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Djawid Tahery
Djawid Tahery
Projectmanager
Mail Djawid Tahery
Djawid Tahery over werken bij BPD
Ik ben trots dat we ons bij BPD samen inzetten voor iets fundamenteels, namelijk een passende woning voor iedereen. De inzet, betrokkenheid en deskundigheid van mijn collega’s dragen bij aan een goede werksfeer en helpen ons om samen verder te komen

Op de hoogte blijven van ons werk?