Werken bij

Medewerkers van BPD zijn de sleutel van ons bedrijf. Zo’n 350 ervaren professionals in Nederland en ruim 300 in Duitsland werken dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten. Zij kenmerken zich door hun doortastende aanpak en passie voor het vak. Bekijk hieronder de actuele vacatures en lees meer over werken bij BPD.

Vacatures

Reageer je op een vacature? Dan doorloop je een vaste sollicitatieprocedure. Hoe deze verloopt, leggen we graag aan je uit. Ook lees je meer over werken bij BPD.

Solliciteren en werken bij BPD
Senior Procescontroller

Weet jij altijd het overzicht te bewaren? Ben jij een ster in het opzetten en bewaken van processen? Wil jij bijdragen aan uitdagende projecten bij de grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland en Duitsland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

32-40 uur Procescontrol Amersfoort
Hoofd Secretariaat

Heb je hospitality hoog in het vaandel staan? Sta je voor je team en hou je ervan om mensen te coachen en te motiveren? Heb je een positieve, frisse blik en zie je altijd ruimte voor verbetering? Misschien ben jij dan wel de leidinggevende die wij zoeken!

40 uur Secretariaat Delft
Junior Verkoopmanager

Op zoek naar de volgende stap in jouw carrière in de wereld van verkoop en marketing? Wil jij bijdragen aan het commerciële succes van de ontwikkeling van duurzame, betaalbare en inclusieve leefomgevingen in Zuid-West Nederland? En lijkt het jou wel wat om projecten in verkoop te brengen in de regio waar je zelf ook woont? Lees dan snel verder!

32-40 uur Verkoop & Gebiedsmarketing Delft
Junior Verkoopmanager

Ben jij graag de spin in het web bij het verkoopproces en zet jij het belang van de klant altijd voorop? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en wil jij bijdragen aan het commerciële succes van bijzondere projecten in de regio waar je zelf woont? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

32-40 uur Verkoop & Gebiedsmarketing Amersfoort
Research Data Analist

Wil jij marktonderzoeken door heel Nederland uitvoeren en samenwerken met een enthousiast team om tot heldere analyses te komen? Ontdek alle mogelijkheden en kansen op de afdeling Research.

32-40 uur Research Amsterdam
Kostendeskundige

Bij het centrum van woningbouw en gebiedsontwikkeling komen jaarlijks meer dan 120 begrotingen van ruim 40 bouwondernemingen binnen. Er wordt gewerkt aan de doorontwikkeling van kengetallen op het gebied van seriematige woningbouw, appartementencomplexen en complexe binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen. Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere doorontwikkeling en kostenadvisering bij gebiedsontwikkelingen in heel Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

40 uur Bouwzaken Amsterdam
(Senior) Procescontroller

Ben jij een ster in het opzetten en bewaken van processen? Heb jij een vastgoedgerelateerde hbo-opleiding afgerond? En wil je betrokken zijn bij complexe en uitdagende gebiedsontwikkelingen? Voor regiokantoor Noord-West in Amsterdam zijn wij op zoek naar een (senior) procescontroller. Is deze functie echt iets voor jou?

40 uur Procescontrol Amsterdam
Projectmanager

Heb jij ruime ervaring in het zelfstandig ontwikkelen van woningbouwprojecten vanaf de haalbaarheidsfase tot de realisatie? En zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad? Dan ben jij de projectmanager waar wij voor ons regiokantoor in Delft naar op zoek zijn.

40 uur Projectmanagement Delft
BPD Anke Wolters
Anke Wolters
Hoofd Research
Mail Anke Wolters
Anke Wolters over werken bij BPD
Bij BPD krijg je veel vrijheid en autonomie. Door het open en ambitieuze werkklimaat voel ik me hier als een vis in het water. Het enthousiasme en de betrokkenheid van mijn collega’s geven me ontzettend veel energie, iedere dag weer
BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Bram Djajadiningrat
Bram Djajadiningrat
Projectmanager
Mail Bram Djajadiningrat
Bram Djajadiningrat over werken bij BPD
Bij BPD is er veel ruimte en vrijheid om te bepalen hoe je jezelf verder wil ontwikkelen. De opleiding die ik naast mijn werk volg, zorgt voor extra verdieping en helpt me om beter te worden in het werken aan complexe ontwikkelvraagstukken
BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Carina Hak
Carina Hak
Locatiemanager
Mail Carina Hak
Carina Hak over werken bij BPD
De goede werksfeer bij BPD geeft me ontzettend veel energie. Ik geniet van de mooie mix van mensen waarmee ik werk. Er is enorm veel kennis in huis en er is altijd een collega in de buurt met wie je kunt sparren. Hoe fijn is dat!
BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Djawid Tahery
Djawid Tahery
Projectmanager
Mail Djawid Tahery
Djawid Tahery over werken bij BPD
Ik ben trots dat we ons bij BPD samen inzetten voor iets fundamenteels, namelijk een passende woning voor iedereen. De inzet, betrokkenheid en deskundigheid van mijn collega’s dragen bij aan een goede werksfeer en helpen ons om samen verder te komen
Bpd Maikel Foesenek
Maikel Foesenek
Ontwikkelingsmanager
Mail Maikel Foesenek
Maikel Foesenek over werken bij BPD
Wat ons werk zo tastbaar maakt, is dat je dagelijks bezig bent met het ontwikkelen van duurzame woningbouwprojecten waar mensen later hun droomwoning in vinden. Je bent de toekomstige leefomgeving van veel mensen aan het realiseren en dat maakt het werk erg eervol

Op de hoogte blijven van ons werk?