Ontwikkelaar regio Zuid

40 uur Ontwikkeling & Realisatie Eindhoven
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Heb jij ruime ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten? Wil jij deze graag uitbreiden met de ontwikkeling van betaalbare en duurzame leefomgevingen? Zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, vanaf het voortraject tot en met de eindfase? Ben jij ondernemend, durf je keuzes te maken en heb je tegelijkertijd oog voor ieders belangen? Dan zoeken wij jou!

Als ontwikkelaar heb je een allround functie in het gehele ontwikkeltraject . Jouw uitdaging ligt in het ontwikkelen van binnenstedelijke woningbouwprojecten als ook van onze uitleglocaties aan de rand van de stad. Je werkt samen in betrokken en gemotiveerde projectteams. Binnen deze teams ben je de kartrekker van de woningbouwprojecten en ben je ondersteunend in de haalbaarheidsfase van gebiedsontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk voor de uitontwikkeling van projecten totdat deze gerealiseerd zijn. Zowel zelfstandig als ter ondersteuning van de Ontwikkelingsmanagers en Gebiedsontwikkelaars.

Je werkt samen met  gemeenten, woningstichtingen, andere ontwikkelaars en adviseurs zoals stedenbouwkundigen, architecten, constructeurs, bouwpartners en overige stakeholders. Functioneel word je aangestuurd door ontwikkelingsmanagers of gebiedsontwikkelaars, hiërarchisch door het hoofd Ontwikkeling & Realisatie.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Koen Vermulst
Recruiter bij Dux Nova
Solliciteer

Wat ga jij doen bij ons?

Als ontwikkelaar stel je binnen jouw projectteams in samenspraak met de ontwikkelingsmanager van het project de haalbaarheidsanalyses op. In multidisciplinaire teams neem je deel aan projectprijsvragen en onderzoek je nieuwe (binnenstedelijke) opgaven in het acquisitietraject. Na goedkeuring ontwikkel je de projecten uit tot aan de realisatie. Je zorgt daarbij voor een optimale vertaling van de kaders die in de haalbaarheidsfase zijn bepaald. Je voert regie over en bent verantwoordelijk voor het adequaat doorlopen van de planologische procedures in samenspraak met de betreffende instanties en je bewaakt de projectplanning, het budget en de kwaliteit. Ook zorg je voor het meest optimale resultaat.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je hebt hbo- of wo-niveau.
  • Je hebt minimaal 7-10 werkervaring in gebieds- of projectontwikkeling.
  • Je bent op de hoogte van de structuur en ontwikkelingen binnen de (regionale) bouw- en vastgoedmarkt.
  • Je hebt ruime kennis van projectontwikkeling.
  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van met name woningbouwprojecten, zowel in de periferie en uitleglocaties en ook bij binnenstedelijke (multifunctionele) projecten.
  • Je bent ondernemend, resultaat- en samenwerkingsgericht, collegiaal, initiërend, verbindend en breed maatschappelijk georiënteerd.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Koen Vermulst van Dux Nova. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Joost Katoen over werken bij BPD
Ik werk elke dag met ervaren collega’s en verschillende inspirerende adviseurs, waardoor ik enorm veel blijf leren. Ik krijg binnen mijn werk veel verantwoordelijkheid en vrijheid wat een ontzettende drijfveer is en het werk uitdagend maakt

Als ontwikkelaar bij BPD ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende woningbouwprojecten. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het aansturen van architecten en adviseurs, afstemming met gemeenten en de inkoop van aannemers. Het werken op het snijvlak van techniek en ontwerp in combinatie met de impact die je hebt op de samenleving maakt het werk extra uitdagend.

Ik ben erg trots op onze projecten en vind het prachtig om te zien hoe een wijk of buurt tot leven komt. Het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die je krijgt van collega’s zijn een enorme drijfveer. Naast dat ik veel leer en mezelf constant kan verbeteren met opleidingsmogelijkheden, kun je hier echt impact hebben.

Joost Katoen Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Joost Katoen
Ontwikkelaar
Mail Joost Katoen

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

KoenVermulst
Recruiter bij Dux Nova