Ontwikkelaar

32 - 40 uur Ontwikkeling & Realisatie Eindhoven
BPD nieuwbouw voor starters

Heb jij ruime ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten? Wil jij deze graag uitbreiden met de ontwikkeling van betaalbare en duurzame leefomgevingen? Zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, vanaf het voortraject tot en met de eindfase? Ben jij ondernemend, durf je keuzes te maken en heb je tegelijkertijd oog voor ieders belangen? Dan zoeken wij jou!

Als ontwikkelaar heb je een allround functie in het gehele ontwikkeltraject, zowel in de gebieds-als opstalontwikkeling. Jouw uitdaging ligt in het ontwikkelen van binnenstedelijke woningbouwprojecten maar ook van onze uitleglocaties aan de rand van de stad. Je werkt samen in betrokken en gemotiveerde projectteams. Binnen deze teams ben je de kartrekker van de woningbouwprojecten en werk je mee in de gebiedsontwikkelingen. Je bent verantwoordelijk voor de uitontwikkeling van projecten. Zowel zelfstandig als in samenwerking met de ontwikkelingsmanagers en gebiedsontwikkelaars. Je werkt daarnaast samen met gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en adviseurs zoals stedenbouwkundigen, architecten, constructeurs, bouwpartners en overige stakeholders. Functioneel word je aangestuurd door ontwikkelingsmanagers of gebiedsontwikkelaars, hiërarchisch door het hoofd Ontwikkeling & Realisatie.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Eric Blatter
Recruiter bij Novesta
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

Als ontwikkelaar stel je binnen jouw projectteams in samenspraak met de ontwikkelingsmanager van het project de haalbaarheidsanalyses op. In multidisciplinaire teams neem je deel aan projectprijsvragen en onderzoek je nieuwe (binnenstedelijke) opgaven in het acquisitietraject. Na goedkeuring zorg je voor de realisatie van de projecten. Je zorgt daarbij voor een optimale vertaling van de kaders die in de haalbaarheidsfase zijn bepaald. Je voert regie over en bent verantwoordelijk voor het adequaat doorlopen van de planologische procedures in samenspraak met de betreffende instanties. Verder bewaak je de projectplanning, het budget en de kwaliteit en zorg je natuurlijk voor het meest optimale resultaat.

BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

  • Je hebt hbo- of wo-niveau.
  • Je hebt minimaal 5-10 werkervaring in gebieds- of projectontwikkeling.
  • Je bent op de hoogte van de structuur en ontwikkelingen binnen de (regionale) bouw- en vastgoedmarkt.
  • Je hebt ruime kennis van projectontwikkeling.
  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van met name woningbouwprojecten, zowel in de periferie en uitleglocaties en ook bij binnenstedelijke (multifunctionele) projecten.
  • Je bent ondernemend, resultaat- en samenwerkingsgericht, collegiaal, initiërend, verbindend en breed maatschappelijk georiënteerd.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 384.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen wonen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Eric Blatter van Novesta. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD.

Lisanne Snoeijen over werken bij BPD
Binnen mijn rol als ontwikkelaar krijg ik iedere dag de kans om me bezig te houden met nieuwe uitdagingen. Binnen twee grote gebiedsontwikkelingen ben ik het aanspreekpunt voor alle samenwerkende partijen. Geen dag is hetzelfde en daar word ik blij van

Als ontwikkelaar ben ik het aanspreekpunt voor alle partijen gedurende het gehele ontwikkelingstraject, van de uitwerking van het stedenbouwkundig plan tot de ontwikkeling van woningen, de afstemming met bijvoorbeeld architect of aannemer tot en met de start verkoop. Dagelijks leer ik nieuwe dingen, bijvoorbeeld over transformatie, biodiversiteit en houtbouw.

Bij BPD krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De platte organisatiestructuur maakt dat je echt als team aan de projecten werkt. Ook kan ik mezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen dankzij de aangeboden coaching. Naast de goede sfeer in onze regio zou ik de gezelligheid en kennisuitwisseling met alle andere collega’s in het land niet willen missen.

BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Lisanne Snoeijen
Lisanne Snoeijen
Ontwikkelaar
Mail Lisanne Snoeijen

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

EricBlatter
Recruiter bij Novesta