Senior technisch manager

40 uur BPD Woningfonds Amsterdam
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Wil jij een sleutelrol spelen in het verwezenlijken van onze ambitie om het aantal betaalbare en duurzame middenhuurwoningen in onze portefeuille te vergroten van 5.000 naar 15.000 de komende jaren? En zie jij het als een mooie uitdaging om de koers voor het technisch beheer uit te zetten? Solliciteer dan op de functie senior technisch manager.

Als senior technisch manager werk je vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam voor BPD Woningfonds, maar ben je ook regelmatig op onze regiokantoren en projectlocaties te vinden. Je werkt in een team van 11 mensen dat zich richt op het investeren in betaalbare en duurzame nieuwbouwhuurwoningen. Hier draag jij aan bij door slimme technische keuzes te maken die de kostprijs en onderhoudskosten zo laag mogelijk houden, en ook bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Zo adviseer je op projectniveau onder andere over passende energiesystemen en bouwmethodes. Daarnaast ga je werken aan het formuleren en uitvoeren van een beleid op het gebied van technisch management. Het is de bedoeling om de afdeling Technisch beheer de komende jaren op te zetten en verder uit te breiden. Het is aan jou de taak hier sturing aan te geven.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Eric Blatter
Recruiter bij Novesta
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van en op termijn leidinggeven aan de afdeling Technisch beheer.
 • Je gaat aan de slag met het formuleren, uitvoeren, evalueren, en bijstellen van (meer)jaarplannen voor het technisch beheer van individuele woningcomplexen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het actueel houden van programma’s van eisen, technische omschrijvingen, voorkeursplattegronden en overige technische documenten die de basis vormen voor de turnkey overeenkomst.
 • Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van technische due diligence-onderzoeken voor aankopen van nieuw vastgoed.
 • Je bent budgetverantwoordelijk voor grote onderhoudsprojecten.
 • Je begeleidt de overdracht van projecten naar de externe property manager.
 • Je adviseert over het te hanteren beleid voor dagelijks onderhoud en groot (planmatig) onderhoud (MJOP).
 • Je gaat aan de slag met de hele verduurzamingsopgave. Zo adviseer je de fondsdirecteur en assetmanagers over het te hanteren duurzaamheidsbeleid voor de woningportefeuille ten aanzien van wet- en regelgeving, energiesystemen en bouwmethodes. Ook adviseer je over energiesystemen en bouwmethodes bij acquisities en investeringen op projectniveau.
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde wo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Bouwkunde.
 • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring opgedaan in de vastgoedbranche, specifiek gericht op woningen. Hier heb jij bijvoorbeeld de functie bekleed van technisch adviseur of technisch manager.
 • Je hebt affiniteit met de bouw (techniek), duurzaamheid en gebiedsontwikkeling.
 • Je beschikt over een groot netwerk in de branche en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • Je bent klantgericht, resultaatgericht en je beschikt over een hoge mate van overtuigingskracht.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 384.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

BPD Woningfonds is een uniek woningfonds dat bestaat uit duurzame, betaalbare nieuwbouwhuurwoningen bestemd voor huishoudens met een middeninkomen - (her)starters, gezinnen en zelfstandig wonende ouderen, inclusief senioren met een middelzware tot zware zorgbehoefte. Het fonds beheert appartementen en eengezinswoningen in stedelijke omgevingen binnen en buiten de Randstad, met betaalbare huren - de focus ligt op huurprijzen tussen de 900 en 1.100 euro per maand.

Lees meer over BPD Woningfonds

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Eric Blatter van Novesta. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD.

Sladjana Mijatovic over werken bij BPD
Bij duurzaamheid gaat het om veel meer dan milieu, energie of woningisolatie. Het gaat om prettig wonen en leven, nu en in toekomst. Het is mooi om duurzaamheid te kunnen vertalen in concrete praktische oplossingen voor bewoners. Ik werk elke dag aan iets zeer tastbaars: een duurzaam Nederland

Als manager Duurzaamheid draag ik samen met mijn collega’s bij aan het versnellen van de transitie naar een duurzame samenleving. In mijn werk identificeer ik continu nieuwe thema’s op het gebied van duurzame gebiedsontwikkeling en zie ik erop toe dat vastgestelde duurzaamheidthema’s worden geïmplementeerd.

Steeds meer collega’s vinden duurzaamheid een belangrijke drijfveer in hun werk en helpen graag mee om de juiste oplossingen voor de duurzaamheidsvraagstukken te vinden. Het is prachtig om te zien hoeveel kennis we met elkaar vergaren en elkaar op die manier ook weten te vinden, te helpen en te inspireren. Zo werken we samen aan duurzame en gezonde leefomgevingen en ben ik trots dat ik hieraan een fundamentele bijdrage mag leveren.

Sladjana Mijatovic
Sladjana Mijatovic
Manager Duurzaamheid
Mail Sladjana Mijatovic

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

EricBlatter
Recruiter bij Novesta