Senior asset manager Zorg

40 uur BPD Woningfonds Amsterdam
BPD nieuwbouw voor gezin met oudere kinderen

Wil jij een sleutelrol spelen in het realiseren van huisvesting en de zorg en ondersteuning aan mensen met een lichte tot zware zorgbehoefte? En zie je het als een mooie uitdaging deze activiteiten voor BPD Woningfonds verder uit te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

In 2040 zijn er 900.000 mensen in Nederland ouder dan 75 jaar. Tot 2030 moeten daarom honderdduizenden ouderenwoningen worden gerealiseerd en BPD Woningfonds wil hier een grote bijdrage aan leveren. Het fonds richt zich hierbij op huisvesting en de benodigde zorg en ondersteuning voor mensen met een lichte tot zware zorgbehoefte. Deze huisvesting kan variëren van verzorgings- of verpleeghuizen tot woongemeenschappen en aangepaste woningen. Als ervaren en ambitieuze senior asset manager Zorg ga je aan de slag met het uitbouwen van deze activiteiten.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Karel Zieleman
Recruiter Claassen Company
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je gaat aan de slag met de portefeuillestrategie Wonen & Zorg voor ouderen.
 • Je zorgt voor een optimaal rendement van de woningportefeuille die BPD Woningfonds beheert en exploiteert en doet acquisitie voor de verdere groei van het fonds.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de opbouw van de organisatie van BPD Woningfonds op het gebied van Wonen & zorg voor ouderen.
 • Je werkt aan het verder verhogen van de klanttevredenheid en het efficiënter inrichten van de bedrijfsvoering.
 • Je werkt nauw samen met onder meer de vier asset managers van het fonds en de fondsdirecteur, aan wie je rapporteert. Ook stuur je externe property managers aan.
BPD nieuwbouw voor gezin met oudere kinderen

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo opleiding. Bijvoorbeeld in de richting van Bouwkunde of Bedrijfskunde, eventueel aangevuld met een Master (of Science) in Real Estate.
 • Je hebt minimaal tien jaar relevante ervaring in de zorgvastgoedbranche met een focus op ouderenzorg. Werkervaring bij een ouderenzorginstelling is een pre.
 • Je hebt affiniteit met het uitvoeren van haalbaarheids-en risicoanalyses. Werken in en met risicodragende vastgoedontwikkelingen is je niet vreemd.
 • Je bent een netwerker en bekend met relevante netwerken zoals RICS, ASRE en INREV.
 • Je beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, bent flexibel, denkt makkelijk outside the box en geeft er ook invulling aan.
 • Je bent een ondernemend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 384.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

In 2019 richtte BPD ‘BPD Woningfonds’ op, waarvoor jij voor gaat werken. BPD Woningfonds is een uniek fonds dat bestaat uit duurzame en betaalbare nieuwbouwhuurwoningen bestemd voor huishoudens met een middeninkomen - (her)starters, gezinnen en zelfstandig wonende ouderen, inclusief senioren met een zorgbehoefte. Het fonds heeft inmiddels ongeveer 5.000 appartementen en eengezinswoningen in portefeuille in stedelijke omgevingen binnen en buiten de Randstad en groeit door naar 15.000 woningen in 2030.

Lees meer over BPD Woningfonds

Solliciteren of meer weten?

Neem dan contact op met Karel Zieleman van management en executive bureau Claassen & Company. Karel doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD Woningfonds. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Mireille Knape over werken bij BPD
Bij BPD kan ik mijn passie volgen, door samen met anderen fijne woongebieden te creëren. Elk project is anders en heeft specifieke aandachtspunten, waar we intern bijna altijd een oplossing voor kunnen vinden. Er is bij BPD zoveel kennis in huis en hierdoor leer ik dagelijks

Als senior ontwikkelingsmanager ben ik verantwoordelijk voor de totale gebiedsontwikkeling. Samen met een team probeer ik met name in de beginfase een goed integraal concept te bedenken en rekening te houden met alle wensen en eisen. Vervolgens zetten we heldere kaders neer om tot een bestemmingsplan te komen. Er is enorm veel kennis in huis, waardoor we vrijwel altijd wel een oplossing vinden binnen de meest complexe projecten.

In onze plannen proberen we naast betaalbaarheid bijvoorbeeld ook ontmoeting te bevorderen door daarmee rekening te houden in onze stedenbouwkundige ontwerpen. We nemen dus ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in onze projecten en dat vind ik belangrijk.

Daarnaast is de sfeer binnen de organisatie ontzettend goed. We stimuleren elkaar en iedereen geeft elkaar de ruimte om te groeien. Je voelt je als nieuwe medewerker direct welkom.

Mireille Knape BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Mireille Knape
Senior ontwikkelingsmanager
Mail Mireille Knape

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

KarelZieleman
Recruiter Claassen Company