Secretaresse

32 - 40 uur Secretariaat Amersfoort
BPD nieuwbouw voor starters

Ben jij dé persoon met een energieke persoonlijkheid die graag initiatief toont en hands-on is? Wil jij werken in een professioneel en enthousiast team? En weet jij altijd het overzicht te bewaren én te creëren voor anderen? Solliciteer dan op de functie van secretaresse bij BPD in regio Noord-Oost & Midden.

Als secretaresse werk je bij een van de vier regio's binnen BPD, regio Noord-Oost & Midden. Op het regiokantoor in Amersfoort werken zo'n zestig collega's. Daar zijn we op zoek naar een positieve, accurate secretaresse die graag wil werken in een professioneel en enthousiast team dat streeft naar een hoge klanttevredenheid. Samen met vier secretaresses ben je de steun en toeverlaat van de afdelingen Ontwikkelingsmanagement, Ontwikkeling & Realisatie, Procescontrol en Verkoop & Gebiedsmarketing. Dat maakt dat in deze uitdagende rol geen dag hetzelfde is!

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

Jij bent het aanspreekpunt voor de agenda’s van drie ontwikkelingsmanagers en/of gebiedsontwikkelaars. Dagelijks ben je bezig om het werk en de processen hieromheen voor iedereen overzichtelijk en prettig te laten verlopen. Je zorgt voor structuur, rust en overzicht. Naast de standaard taken, zoals het bijhouden van de agenda’s en het boeken van vergaderzalen, ondersteun je bij de planning van de dagelijkse werkzaamheden. Hoe groter een project, des te complexer de puzzel van de agenda’s en bijbehorende acties. Het is dus van groot belang dat de communicatie en coördinatie optimaal verlopen. Daarnaast ben jij medeverantwoordelijk voor de facilitaire zaken binnen het kantoor in Amersfoort. Je schakelt met diverse (externe) partijen voor de receptie, catering, schoonmaak en beveiliging en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Om te zorgen dat de afdeling zich blijft ontwikkelen, staan we open voor ideeën om de dienstverlening nog verder te verbeteren. Jouw voorstellen om bijvoorbeeld processen te verbeteren zijn van harte welkom.

BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie zoals secretaresse of management assistent.
  • Je beschikt over een afgeronde mbo- of hbo-opleiding.
  • Je bent een proactieve, accurate secretaresse met een actieve en signalerende houding die graag werkt in teamverband.
  • Je voelt je medeverantwoordelijk voor de output van het team. Het secretariaat is volop in beweging en zoekt daarom een secretaresse die hier graag aan bijdraagt. Iemand die gedreven is, positieve energie meebrengt en humor heeft.
  • Je bent fulltime beschikbaar. Een 32-urige werkweek is bespreekbaar.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke en ervaren collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 384.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft,

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mirjam Loenen van Q-Logic. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Cora Hoefnagel over werken bij BPD
Als senior secretaresse heb ik met veel verschillende mensen contact. Zo plan je op het ene moment een afspraak in met een wethouder en spreek je het andere moment een koper van een van onze woningen. Ik ben er trots op dat ik meewerk aan een tastbaar eindproduct: woningen en leefomgevingen

In mijn werk als senior secretaresse heb ik met veel verschillende mensen contact. Bij BPD ontwikkelen we woningen en leefomgevingen en hierbij zijn veel verschillende mensen betrokken. Het is een belangrijk en tastbaar eindproduct en dat maakt me trots, vooral omdat we het bij BPD echt samen doen. Ieder vanuit zijn eigen rol.

Het contact met mijn collega’s ervaar ik als heel prettig; BPD voelt voor mij als een warm bad. Ook vind ik de inspiratiebijeenkomsten met collega’s erg fijn en waardevol. Deze zijn niet alleen inhoudelijk erg interessant met informatie over projecten en actuele thema’s, maar dragen ook bij aan het onderlinge contact.

 Cora Hoefnagel Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Cora Hoefnagel
Senior secretaresse
Mail Cora Hoefnagel

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

MirjamLoenen
Recruiter bij Q-Logic