Medior verkoopmanager

32 - 40 uur Verkoop & Gebiedsmarketing Amersfoort
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Zie jij jezelf als dé regisseur van het verkoopproces? Werk je graag met data en weet je daar precies uit te halen wie jouw klant is in een nieuwbouwproject? En krijg je energie van zowel het commerciële resultaat als een hoge klanttevredenheid? Dan zoeken wij jou!

De afdeling Verkoop & Gebiedsmarketing is het commerciële hart van de organisatie. Met oog op de te ontwikkelen woningbouwplannen en woningen geeft de afdeling invulling aan het landelijke verkoopbeleid. Daarmee dragen we actief bij aan een optimale klanttevredenheid. In deze rol draag jij zelfstandig zorg voor het in verkoop brengen van projecten, waarbij je targets realiseert op afzet, marge en klanttevredenheid. Je zorgt dat jouw markt- en klantkennis bij de start van projecten wordt ingebracht, zet de optimale pricing in en bepaalt de te voeren verkoopstrategie. Dit doe jij voor de regio Noord-Oost & Midden Nederland, waarbij jouw standplaats Amersfoort is. Ook kom je regelmatig op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Amber van Slooten
Recruiter Property People
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

Als verkoopmanager is het jouw hoofddoel om onze ontwikkelde woningen (online) te verkopen. Jij voert de regie over het verkoopproces. Je legt de verbindingen tussen de wensen van de klanten, de commerciële kansen en de bouwkundige mogelijkheden in alle fasen van het ontwikkeltraject. Vanuit een ruime ervaring en een moderne visie op wonen en de woningmarkt is het jouw verantwoordelijkheid om de klantreis van (potentiële) kopers goed te begeleiden bij de aanschaf van hun leven. Daarnaast ben jij de aanjager van vernieuwing en optimalisering. Met behulp van de aanwezige uitgebreide data en marktonderzoeken verdiep je jezelf voortdurend in de woningmarkt en de specifieke projecten. Hierdoor verzamel je slimme inzichten over hoe wij voorop kunnen blijven lopen wat betreft verwerving van grondposities, ontwikkeling en verkoop van woningen en de gebiedspromotie en -positionering.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding. Bijvoorbeeld met als studierichting Vastgoed, Makelaardij, Marketing of Communicatie.
 • Je beschikt over minimaal 5 tot 10 jaar ervaring in een commerciële en klantgerichte functie binnen de vastgoedbranche. Bijvoorbeeld bij een projectontwikkelaar, makelaarskantoor of woningcorporatie.
 • Je hebt een scherp en commercieel oog voor vastgoed en verkoopstrategieën.
 • Je hebt kennis van CRM-systemen en online marketing.
 • Je hebt ervaring met het schrijven van verkoopplannen en marketingadviezen.
 • Je hebt kennis van diverse financieringsvormen (hypotheek, NHG etc.).
 • Je hebt ervaring met het aansturen van of meedraaien in multidisciplinaire teams.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld. mobiliteitsbudget en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een persoonlijk ontwikkel- en inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 384.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Amber van Slooten van Property People. Zij doet de eerste gespreksronde. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

William van de Kolk over werken bij BPD
Ik ben trots dat we met ons werk bijdragen aan de aanpak van een groot maatschappelijk thema: het gat tussen vraag en aanbod op de woningmarkt. Met grotere gebiedsontwikkelingen en inspirerende projecten op bijzondere locaties in heel Nederland

Als contentspecialist breng ik nieuwbouwprojecten via verschillende online kanalen onder de aandacht bij potentiële kopers. Met onze online marketing leveren we een belangrijke bijdrage aan de verkoop van nieuwe woningen. Dit varieert van standaard nieuwbouwprojecten tot inspirerende projecten op bijzondere locaties.

BPD helpt mij om het beste uit mezelf te halen door de verantwoordelijkheid die ik krijg en de ondersteuning van mijn collega’s. Als je een vraag hebt, wordt er altijd met je meegedacht. Iedereen is erg behulpzaam, er zijn veel opleidingsmogelijkheden en er is zoveel kennis in huis. Hierdoor kan ik mezelf goed blijven ontwikkelen.

William Van De Kolk Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
William van de Kolk
Contentspecialist
Mail William van de Kolk

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Ambervan Slooten
Recruiter Property People