Hoofd Secretariaat

32 - 40 uur Secretariaat Amersfoort
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Ben jij een coachende en motiverende leidinggevende? Sta jij voor je secretariaat? Zie jij altijd wel ruimte voor verbetering met jouw positieve, frisse blik? Misschien ben jij dan wel de leidinggevende die wij zoeken!

Als hoofd Secretariaat werk je bij een van de regio’s van BPD: regio Noord-Oost & Midden. Op het regiokantoor in Amersfoort werken zo’n zestig collega's. De directie bestaat uit twee regiodirecteuren. Als hoofd Secretariaat geef je leiding aan het secretariaat en maak je onderdeel uit van het regionale managementteam. Jouw team zorgt ervoor dat de collega's in de regio hun werk optimaal kunnen doen en dat zij een prettige werkomgeving hebben. De collega's op het secretariaat zijn ervaren secretaresses en er ligt een goede basis. Om als afdeling ook in de toekomst een optimale service te kunnen blijven leveren zullen er ook nog een aantal slagen gemaakt moeten worden. De regiodirectie heeft met name behoefte aan iemand met een frisse blik, oog voor procesverbeteringen en iemand die hospitality hoog in het vaandel heeft staan. En iemand die staat voor het team en hen helpt richting te geven en zich te ontwikkelen.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

Naast het leidinggeven aan en ontwikkelen van de medewerkers op het secretariaat, faciliteer jij de regiodirectie en ontzorg je hen in alle dagelijkse werkzaamheden. Je bewaakt zelfstandig acties, fungeert als linking pin binnen en buiten de organisatie, bereidt MT-vergaderingen voor en volgt de acties hieruit. Ook coördineer je bijeenkomsten. Veel zaken zijn op landelijk niveau geregeld bij BPD, het is jouw verantwoordelijkheid projecten te coördineren en te communiceren naar de regio. Daarom is het ook belangrijk dat je gevoel hebt voor wat er binnen het bedrijf speelt, en daarmee ook buiten de regio. Bij deze projecten kun je bijvoorbeeld denken aan in- en externe (project) communicatie en PR ter versterking van het merk BPD in de regio. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor facilitaire zaken als ICT, gebouwbeheer, schoonmaak, catering, receptie, huurders- en verhuurderszaken, inkoop bureau-artikelen en relatiegeschenken.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld hotelschool of hospitality management).
  • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een leidinggevende functie.
  • Je voelt je prettig in een coachende rol en zet graag de lijnen uit.
  • Je blijft graag actief op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en deelt deze met je collega's.
  • Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen en kunt op alle niveaus - zowel intern als extern - snel schakelen.
  • Je bent positief en toegankelijk en krijgt vanuit verbinding mensen met je mee.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD. Je krijgt een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke en ervaren collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 384.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft,

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mirjam Loenen van Q-Logic. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Gonny Doornbos over werken bij BPD
De combinatie van het zoeken naar kansen voor nieuwe woongebieden en het realiseren van gebiedsontwikkelingen zorgt voor veel afwisseling in mijn werk als ontwikkelingsmanager. Elk ontwikkelopgave heeft zijn eigen ambities en uitdagingen waarbij duurzaamheid en betaalbaarheid belangrijk zijn

Als ontwikkelingsmanager ben ik verantwoordelijk voor het initiëren en ontwikkelen van woongebieden. In deze tijd van grote woningtekorten in Nederland is dit een hele relevante taak. Bij BPD werk ik aan uiteenlopende gebiedsontwikkelingen in verschillende stadia, zowel binnenstedelijk als in de uitleggebieden. De uitdaging is om in de veranderde wereld telkens met het oog op de toekomst te kijken naar zaken als mobiliteit en een klimaatdaptieve leefomgeving.

De combinatie van het zoeken naar kansen voor nieuwe woongebieden en het ontwikkelen van plannen geeft veel afwisseling. Doordat de projecten uiteenlopend zijn en zich in verschillende stadia bevinden is mijn functie erg dynamisch. Bij BPD ontwikkelen wij de leefomgevingen van de toekomst! Geweldig toch? Want uiteindelijk is het doel dat alle bewoners een fijn thuis krijgen.

Gonny Doornbos Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Gonny Doornbos
Ontwikkelingsmanager
Mail Gonny Doornbos

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

MirjamLoenen
Recruiter bij Q-Logic