Civieltechnisch manager

32 - 40 uur Ontwikkeling & Realisatie Eindhoven
BPD nieuwbouw voor emptynesters

Wil jij meedenken en adviseren over de benutting van de ruimte in Brabant en Limburg? Heb jij ruime civieltechnische kennis en ervaring alsmede affiniteit met grondexploitaties? En wil je een belangrijke rol spelen bij grootschalige gebiedsontwikkelingen, met onder andere haalbaarheidsstudies, het managen van grondexploitaties, maar vooral in de aansturing van het bouw- en woonrijp maken van de gronden? Dan zoeken we jou!

Binnen regio Zuid ben jij dé specialist op het gebied van civieltechnische vraagstukken, vanaf aankoopadvisering tot en met woonrijpe oplevering van gebieden. Samen met 2 andere gebiedseconomen in regio Zuid ben je verantwoordelijk voor de grondexploitaties en het bouw- en woonrijp maken. Hierbij werk je nauw samen met externe partijen, zoals gemeenten en andere overheidsinstellingen, civieltechnische adviesbureaus en aannemers op het vlak van grond-,weg- en waterbouw. Je werkt in projectteams nauw samen met ontwikkelingsmanagers en ontwikkelaars. Je maakt onderdeel uit van het team Ontwikkeling & Realisatie, bestaande uit ontwikkelaars, gebiedseconomen en een manager Bouwkwaliteit. Je maakt tevens deel uit van de landelijke groep Gebiedseconomen, die regelmatig met elkaar kennis uitwisselen over het vakgebied.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Eric Blatter
Recruiter bij Novesta
Solliciteer nu

Wat ga jij bij ons doen?

 • Adviseren over diverse ruimtelijke, civiel- en milieutechnische aspecten.
 • Het aansturen van diverse externe (civieltechnische) adviesbureaus tijdens de voorbereiding en realisatie van een woningbouw locatie.
 • Het maken van een efficiënte en markttechnische verantwoorde selectie van civieltechnische aannemers en adviseurs.
 • Het sturen en bewaken op de uitgangspunten van de grondexploitatie tijdens de ontwikkeling van het stedenbouwkundigplan en het inrichtingsplan van de realisatie.
 • Het organiseren én voorbereiden van de realisatiefase waarbij je samen met het projectteam onder meer verantwoordelijk bent voor alles rondom de aanleg van het openbaar gebied
 • Toetsen van civiele ontwerpen, zoals VO, DO en civiele bestekken.
 • Het zorgen van het tijdig bouw- en woonrijp zijn van een locatie.
 • Het zorgdragen voor de financiële bewaking van de grondexploitatie.
 • Het zorgdragen voor overdracht van openbare ruimte naar gemeenten en het afsluiten van grondexploitaties.
BPD nieuwbouw voor emptynesters

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond in de richting van ruimtelijke ordening, civiele techniek of een aanverwante studierichting. Je hebt bij voorkeur een academisch werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 7 jaar relevante werkervaring binnen een civieltechnische projectmanagementomgeving.
 • Je hebt een ondernemende en proactieve instelling, werkt nauwgezet en bent resultaatgericht. Daarnaast kun je goed samenwerken in projectteams.
 • Je bent vaardig in het leggen en onderhouden van contacten, zowel intern als extern.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD 2023.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 384.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Eric Blatter van Novesta. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD.

Lisanne Snoeijen over werken bij BPD
Binnen mijn rol als ontwikkelaar krijg ik iedere dag de kans om me bezig te houden met nieuwe uitdagingen. Binnen twee grote gebiedsontwikkelingen ben ik het aanspreekpunt voor alle samenwerkende partijen. Geen dag is hetzelfde en daar word ik blij van

Als ontwikkelaar ben ik het aanspreekpunt voor alle partijen gedurende het gehele ontwikkelingstraject, van de uitwerking van het stedenbouwkundig plan tot de ontwikkeling van woningen, de afstemming met bijvoorbeeld architect of aannemer tot en met de start verkoop. Dagelijks leer ik nieuwe dingen, bijvoorbeeld over transformatie, biodiversiteit en houtbouw.

Bij BPD krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De platte organisatiestructuur maakt dat je echt als team aan de projecten werkt. Ook kan ik mezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen dankzij de aangeboden coaching. Naast de goede sfeer in onze regio zou ik de gezelligheid en kennisuitwisseling met alle andere collega’s in het land niet willen missen.

BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Lisanne Snoeijen
Lisanne Snoeijen
Ontwikkelaar
Mail Lisanne Snoeijen

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

EricBlatter
Recruiter bij Novesta