7 nieuwbouwprojecten in amsterdam

Wis alle filters

Prijsklasse

Type woning

Aantal kamers

Woonoppervlakte

Wonen op Komst

Amsterdam
€ 534.113 tot € 605.466 v.o.n.

Bekijk projectsite

Wonen op KOMST op Zeeburgereiland Amsterdam, betekent bijzonder wonen. Uniek wonen. Wonen op KOMST staat voor levendigheid. Dat uit zich op verschillende manieren. Zo zijn er 7 woningtypes, die door maar liefst 6 architecten zijn vorm gegeven. Wat KOMST nog unieker maakt is het...

In de Middenkavel komen 122 koopappartementen en 21 eengezinswoningen. De verkoop van de appartementen start naar verwachting 3e kwartaal 2018. Geïnteresseerd? Schrijf je in als belangstellende en blijf op de hoogte!

Ontspannen wonen. Op een stadseiland. Binnen de ring, maar buiten de drukte. Een plek waar de geur van het IJ-water je verwelkomt en de rust je omarmt. Spreekt dit je aan? Kom dan wonen in Terrazza! Een schitterend appartementencomplex. Speels en eigenwijs. 122 koopappartementen...

Rustig wonen in Amsterdam Zuidoost met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan in nieuwbouwplan Switi. In fase 3 komen 23 eengezinswoningen. Deze fase is in voorbereiding. Nieuwsgierig?

Pier 2 | Houthaven fase 3

Amsterdam
€ 544.250 tot € 1.107.250 v.o.n.

Bekijk projectsite

Pier 2 ligt in de Houthaven, op steenworpafstand van de Jordaan. Een plek aan het water met ruime woningen en tóch dichtbij de stad! Op de hoogte blijven? Schrijf je in als belangstellende op de website en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

In En-Bloc komen 67 woningen die samengesteld zijn in samenspraak met de eerste kopers (Mede-Opdrachtgeverschap). De ca. 67 wooneenheden bestaan uit 'units' die aan elkaar gekoppeld zijn. Zowel horizontaal als verticaal.

Kijk ook op