Senior compliance officer

32 - 40 uur Compliance & Privacy Amsterdam
BPD nieuwbouw voor gezin met oudere kinderen

Staat integriteit hoog bij jou in het vaandel? Ben jij een ervaren sparringpartner op het gebied van compliance en privacy? En wil jij bijdragen aan het verder versterken van de integriteitscultuur van onze organisatie? Bekijk dan deze vacature!

Als senior compliance officer ga je werken vanuit ons hoofdkantoor te Amsterdam. Jouw doel en dat van de afdeling Compliance & Privacy is het waarborgen van het vertrouwen van alle stakeholders binnen onze organisatie. Dit doe je door het bevorderen van de integriteit en het risicobewustzijn van onze medewerkers, onder andere door het geven van advies, trainingen en presentaties. Je brengt risico’s in kaart, ziet toe op in- en externe relevante wetgeving waarmee wij, met Rabobank als aandeelhouder, in overeenstemming dienen te werken. Daarbij handel je incidenten af en zorg je voor continue awareness op het gebied van compliance- en privacy onderwerpen. Doordat jij instaat voor een professionele en integere organisatie draag jij bij aan een professionele reputatie van BPD en de Rabobank!

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Willem van Leeuwen
Recruiter Michael Page
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van onze regio’s en stafafdelingen bij compliance- en privacyvraagstukken. Ook onze Duitse collega’s kunnen jouw advies en ondersteuning goed gebruiken bij de werkzaamheden die voor beide landen vormgegeven dienen te worden, zoals het opstellen van beleidsstukken en rapportages. Dit doe je voor zowel de managing board als de Rabobank. Als senior ga je ook zelfstandig aan de slag met het initiëren, vormgeven en implementeren van compliance verbeterprogramma’s. Je acteert op incidenten en meldingen van misstanden van medewerkers en je brengt door middel van presentaties en trainingen het belang van een integere bedrijfscultuur onder de aandacht in de organisatie. Hiervoor kun jij waar nodig een onafhankelijke positie innemen ten opzichte van de organisatie. Verder ontferm je je over het actueel houden van beleid op het gebied van compliance en privacy en draag je bij aan het opzetten en uitvoeren van de jaarlijkse risicoanalyse.

BPD nieuwbouw voor gezin met oudere kinderen

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt relevante opleidingen of cursussen gevolgd, zoals compliance & integriteitmanagement. Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau.
 • Je hebt gedegen kennis van relevante toezicht wet- en regelgeving, maar ook van vastgoedontwikkeling, financiële dienstverlening en risicomanagement.
 • Je bent ervaren in het zelfstandig managen van multidisciplinaire projecten.
 • Je beschikt over een pragmatische en positief kritische instelling, bent hands-on, overtuigend en stressbestendig.
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over een hoge mate van organisatie sensitiviteit.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pre.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Willem van Leeuwen van Michael Page. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Anke Wolters over werken bij BPD
Binnen de afdeling Research zijn we altijd op zoek naar nieuwe werkmethoden en nieuwe inzichten. Door onze onderzoeken en marktanalyses goed af te stemmen met de directie, leveren we een belangrijke bijdrage aan de strategie van BPD

Bij BPD ben ik trots op de mooie resultaten die wij als team kunnen opleveren. Bijvoorbeeld de themastudies en marktanalyses waarmee de ontwikkeling van nieuwe leefomgevingen onderbouwen. Binnen de afdeling Research gaan we altijd op zoek naar de beste werkmethoden en nieuwe inzichten. Daarbuiten ben ik regelmatig in contact met collega’s, zodat we onze kennis en ervaring kunnen uitwisselen. Deze gesprekken geven me ontzettend veel energie.

BPD’ers zijn gezellige en sociale mensen. Naast de prettige contacten met collega’s zijn er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door middel van opleidingen en trainingen. Dankzij het open en ambitieuze werkklimaat bij BPD en de vrijheid die ik krijg binnen mijn werk, voel ik me hier echt als een vis in het water.

Anke Wolters Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Anke Wolters
Hoofd Research
Mail Anke Wolters

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Willem van Leeuwen
Recruiter Michael Page