Ontwikkelaar regio Zuid-West

40 uur Ontwikkeling & Realisatie Delft
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Heb jij ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten? Wil jij deze graag uitbreiden met de ontwikkeling van betaalbare en duurzame leefomgevingen? Zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, van begin tot eind fase? Ben jij ondernemend, durf je keuzes te maken en heb je tegelijkertijd oog voor ieders belangen? Dan zoeken wij jou!

Jouw uitdaging ligt in het ontwikkelen van woningbouwprojecten op uitleglocaties en ook bij binnenstedelijke projecten. Bij BPD heb je een allround functie als je ontwikkelaar in het gehele ontwikkeltraject. Je bent verantwoordelijk voor de uitontwikkeling van projecten totdat deze gerealiseerd zijn. Zowel zelfstandig als ter ondersteuning van de ontwikkelingsmanagers en gebiedsontwikkelaars. Binnen de projectteams ben je de kartrekker bij de woningbouwprojecten en ondersteunend in de haalbaarheidsfase van gebiedsontwikkelingen. Dit gebeurt in samenwerking met gemeenten, semi-overheden, andere ontwikkelaars en adviseurs zoals stedenbouwkundigen, architecten, constructeurs, bouwpartners en overige stakeholders. Je werkt samen in een betrokken en gemotiveerd projectteam. Functioneel word je aangestuurd door ontwikkelingsmanagers of gebiedsontwikkelaars, hiërarchisch door het hoofd Ontwikkeling & Realisatie.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Koen Vermulst
Recruiter bij Dux Nova
Solliciteer

Wat ga jij doen bij ons?

Als ontwikkelaar stel je binnen jouw projectteams in samenspraak met de commercieel eindverantwoordelijke van een project de haalbaarheidsanalyses op. Na goedkeuring ontwikkel je de projecten uit tot aan de realisatie. Je zorgt daarbij voor een optimale vertaling van de kaders die in de haalbaarheidsfase zijn bepaald. Je voert regie over en bent verantwoordelijk voor het adequaat doorlopen van de planologische procedures in samenspraak met de betreffende instanties en je bewaakt de projectplanning, het budget en de kwaliteit. Ook zorg je voor het meest optimale resultaat. In multidisciplinaire teams neem je eventueel deel aan projectprijsvragen en onderzoek je nieuwe (binnenstedelijke) opgaven in het acquisitietraject.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je hebt hbo- of wo-niveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in gebieds- of projectontwikkeling.
  • Je bent op de hoogte van de structuur en ontwikkelingen binnen de (regionale) bouw- en vastgoedmarkt.
  • Je hebt ruime kennis van projectontwikkeling.
  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van met name woningbouwprojecten, zowel in de periferie en uitleglocaties en ook bij binnenstedelijke (multifunctionele) projecten.
  • Je bent ondernemend, resultaat- en samenwerkingsgericht, collegiaal, initiërend, verbindend en breed maatschappelijk georiënteerd.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Koen Vermulst van Dux Nova. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Djawid Tahery over werken bij BPD
Als ontwikkelaar ben ik bij BPD verantwoordelijk voor de realisatie van uiteenlopende gebiedsontwikkelingen. Ik kijk ernaar uit om straks door de wijk te lopen en de resultaten van ons werk echt te kunnen voelen en proeven

Ik ben erg trots dat we ons bij BPD mogen inzetten voor iets fundamenteels, namelijk een passende woning voor iedereen. De inzet, betrokkenheid en deskundigheid van mijn collega’s dragen bij aan een goede werksfeer. Samen weten we de projecten verder te brengen en realiseren we mooie ontwikkelingsplannen.

In mijn rol werk ik in verschillende teams onze plannen uit, van initiatieffase tot de uitvoering. Binnen BPD is er veel vrijheid en krijg ik voldoende mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Naast een persoonlijk opleidingsbudget, word ik ook aangemoedigd om aan kennisuitwisseling te doen. Hierdoor blijf ik uitgedaagd om altijd het beste uit mezelf te halen.

Djawid Tahery Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Djawid Tahery
Ontwikkelaar
Mail Djawid Tahery

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Koen Vermulst
Recruiter bij Dux Nova