Ontwikkelaar regio Noord-Oost & Midden

40 uur Ontwikkeling & Realisatie Amersfoort
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Heb jij ruime ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten en duurzame leefomgevingen? Zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, vanaf het voortraject tot en met de eindfase? Ben jij ondernemend, durf je keuzes te maken en heb je tegelijkertijd oog voor ieders belangen? Dan zoeken wij jou!

Als ontwikkelaar heb je een allround functie in het gehele ontwikkeltraject. Jouw doel is het realiseren van leefbare woonomgevingen. Je regisseert bij het ontwerpen en ontwikkelen van zowel grote als kleine woongebieden. Dit doe je in een projectteam in samenwerking met gemeenten, semioverheden, andere ontwikkelaars en adviseurs, zoals stedenbouwkundigen, architecten en constructeurs. Je hoofdtaak is het zorgdragen voor de uitwerking van jouw projectenportefeuille binnen de condities van een risico-acceptatievoorstel. Tevens draag je zorg voor de selectie van bouwpartners en de totstandkoming van de contracten. Functioneel word je aangestuurd door ontwikkelingsmanagers of gebiedsontwikkelaars, hiërarchisch door het hoofd Ontwikkeling & Realisatie.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Chris Strijbos
Recruiter bij Novesta
Direct solliciteren

Wat ga jij doen bij ons?

Je voert regie over en bent verantwoordelijk voor het adequaat doorlopen van de planologische procedures in samenspraak met de betreffende instanties. Daarbij waarborg en bewaak je de planning, budgetten en kwalitatieve eisen. Daarnaast adviseer je binnen jouw projectteam over verkavelings- en bebouwingsmogelijkheden op gebiedsniveau tijdens de haalbaarheids- en ontwikkelfase. Eén van de taken daarbij is het opstellen van haalbaarheidsanalyses. In deze rol zorg je voor een optimale vertaling van de klantwens binnen jouw werkzaamheden. Je neemt deel aan projectprijsvragen en onderzoekt nieuwe (binnenstedelijke) opgaven in het acquisitietraject. In binnenstedelijke ontwikkelingen ben je in staat om het ontwikkeltraject voor complexe multifunctionele projecten te ondersteunen.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

 • Je hebt een hbo- of wo-niveau.
 • Jij hebt een ruime ervaring als ontwikkelaar in grotere en complexe projecten.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de vastgoedbranche en ruime kennis van project- en gebiedsontwikkeling.
 • Je hebt ervaring in het uitontwikkelen van binnenstedelijke (multifunctionele) projecten.
 • Je hebt een brede maatschappelijke oriëntatie.
 • Je bent ondernemend, communicatief vaardig, commercieel, organisatiesensitief, resultaatgericht, samenwerkingsgericht, wendbaar, creatief en een echte teamplayer.
 • Je beschikt over een relevant netwerk.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Voor deze functie staan 2 vacatures open. Wil je solliciteren of meer weten over de vacatures? Neem dan contact op met onze recruiter Chris Strijbos van Novesta. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Berry Evers over werken bij BPD
Werken aan een complex binnenstedelijk ontwikkelproject zoals het Waalkwartier in Nijmegen voelt voor mij als de kers op de taart. De combinatie van archeologie, vervuilde grond, primaire waterkering en een omvangrijke woonomgeving met allerlei voorzieningen zorgen voor een enorme uitdaging

Samen met een team van professionals zorg ik als ontwikkelaar voor de daadwerkelijke ontwikkeling van nieuwe leefomgevingen. Ik ben daarbij verantwoordelijk voor de planning, het budget en de kwaliteit door op de juiste manier te organiseren, te sturen en informatie te verstrekken.

Werken aan grote binnenstedelijke gebiedsontwikkeling zoals nu met het project Waalkwartier in Nijmegen maakt me enthousiast en zorgt ervoor dat ik het beste uit mezelf kan halen.

De schaal van de plannen en het bouwen op bijzondere plekken maakt mijn werk bijzonder en uitdagend. Ik kijk iedere keer weer uit naar de realisatiefase van onze ontwikkelplannen. Is het in werkelijkheid zoals het team het op papier heeft bedacht?

Berry Evers
Berry Evers
Ontwikkelaar
Mail Berry Evers

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

ChrisStrijbos
Recruiter bij Novesta