Administrateur

32 - 40 uur Shared Service Center Amsterdam
BPD nieuwbouw voor starters

Ben jij op zoek naar een baan in financiële administratie en heb je ervaring met projectadministratie? Typeren mensen je als enthousiast, toon je graag initiatief en steek je je handen graag uit de mouwen? Dan zoeken wij jou!

Je gaat werken bij het team Administratie van het Shared Service Center op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het Shared Service Center bestaat uit 15 administrateurs, 22 financieel controllers, het hoofd Shared Service Center en het hoofd Administratie aan wie je rapporteert. Binnen het team zorg je voor een deel van de administratie, waarin jij je volledig kan specialiseren. Daarnaast is er ruimte om mee te denken en adviseren over procesoptimalisaties. Binnen het team werk je intensief samen en heerst een harmonieuze sfeer.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Nicole van Velthoven Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Nicole van Velthoven
Junior HR Adviseur BPD
Direct solliciteren

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en bewaken van een financiële subadministratie. Zoals grootboek-, debiteuren-, crediteuren-, opdrachten-/verplichtingen-, project- en kopersadministraties. Dit doe je voor het hoofdkantoor, de regio's en samenwerkingsverbanden.
 • Je specialiseert je in een subadministratie. Eens in de zoveel tijd wissel je van specialisatie, ter bevordering van kennisontwikkeling en optimale samenwerking.
 • Je doet voorstellen over de verschillende processen op de administratie t.a.v. uniformering, het verbeteren van de verwerking en het verhogen van de kwalitatieve output.
 • Je zorgt voor de verwerking van inkomende en uitgaande facturen, welke grotendeels automatisch worden verwerkt.
 • Je houdt de administratie bij rondom WKR-facturen (werkkostenregeling), conform de geldende regels.
 • Je draait je hand niet om voor het uitvoeren van ad hoc uitzoekopdrachten met betrekking tot de financiële administratie en het behandelen van complexe administratie vraagstukken.
 • Je draait en distribueert periodieke rapportages en verwerkt (de afwikkeling van) administratieve notariële transporten.
BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

 • Je hebt een relevant mbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfs- of Financiële Administratie.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de financiële administratieve sector.
 • Je houdt ervan om zaken te doorgronden en steeds beter te maken.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent resultaatgericht en weet je goed aan te passen in een afdeling in beweging.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Solliciteer direct door je cv te mailen naar Nicole van Velthoven, junior HR adviseur bij BPD. Wil je eerst meer weten over deze vacature? Nicole vertelt je graag meer over de functie en werken bij BPD. Zij is bereikbaar via +31 20 3049719. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Josephine Schuurman over werken bij BPD
Ik ben er trots op dat ik een steentje bij kan dragen aan het realiseren van nieuwe leefomgevingen en het koopproces van mensen die een nieuwe woning hebben gekocht. Het is mooi om dit van dichtbij mee te maken en het maakt mijn werk relevant en waardevol

Als administrateur ben ik bij BPD verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële administratie. Mijn werkzaamheden bestaan uit het boeken van facturen, het opstellen van betalingen, het registreren van transporten bij de notaris, debiteurenbeheer en het beantwoorden van vragen van crediteuren. Hiermee draag ik een steentje bij aan het hele proces van gebiedsontwikkeling en daar ben ik trots op.

Mijn collega’s zijn heel fijne personen om mee samen te werken; iedereen is bereid om elkaar te helpen en te ondersteunen. We zijn binnen BPD echt een team en dat zorgt ervoor dat ik met veel plezier werk en me erg gewaardeerd voel.

Josephine Schuurman BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Josephine Schuurman
Administrateur
Mail Josephine Schuurman

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Nicole van Velthoven Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Nicole van Velthoven
Junior HR Adviseur BPD