Solliciteren en werken bij BPD

We hopen dat we jou binnenkort als onze nieuwe collega mogen verwelkomen. Wat daar allemaal aan vooraf gaat vertellen we je hier. Ook geven we je alvast een eerste indruk hoe het is om te werken bij BPD.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je hebt gesolliciteerd op een vacature bij BPD, ontvang je via e-mail een ontvangstbevestiging. Zien we voldoende raakvlakken, dan word je uitgenodigd voor een of meerdere gesprekken. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Is het een goede match? Dan nodigen we je graag uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Als onderdeel van de Rabobank zijn wij op basis van de Wet Financiële Dienstverlening (WFD) verplicht om onderzoek te doen naar de betrouwbaarheid van potentiële medewerkers. Vandaar dat we een aantal gegevens van je natrekken voordat je in dienst komt, natuurlijk met inachtneming van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Deze Pre Employmentscreening (PES) is vast onderdeel van de selectie.

Werken bij BPD

Om te kunnen zorgen dat BPD'ers in hun dagelijks werk kunnen blijven excelleren, investeren we continu in het ontwikkelen van hun kennis en expertise. Daarnaast hebben we consequent en continu aandacht voor het optimaliseren van ons kennismanagement. Zo zorgen we voor een hoogwaardig personeelsbestand. De bedrijfscultuur van BPD laat zich kenmerken door ondernemerschap, samenwerking, resultaatgerichtheid en het vermogen tot veranderen. De focus ligt daarbij op het menselijke aspect: dynamiek en beweging.

BPD maakt deel uit van Rabobank. Op dit moment is de CAO BPD 2020-2022 van toepassing. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen. Daarnaast biedt BPD de medewerker die initiatief, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid toont ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Op de hoogte blijven van ons werk?