Jaarverslag 2020

BPD Europe heeft een sterk jaar achter de rug. We boekten zowel in Nederland als in Duitsland opnieuw krachtige financiële en operationele resultaten. In totaal realiseerde BPD ruim 8.900 woningtransacties in honderden (deel) projecten, verspreid over zo’n 250 gemeenten in Nederland en Duitsland. Sinds 1946, het jaar van onze oprichting, hebben we nu in totaal meer dan 365.000 woningen gerealiseerd.
  • Publicatiedatum: 18 mei 2021
Download Jaarverslag 2020

De resultaten van BPD mogen dan tot tevredenheid stemmen, we realiseren ons terdege dat we  er nog lang niet zijn. Velen vinden op de woningmarkt steeds moeilijker wat ze zoeken. De druk  op de markt is het afgelopen jaar nog verder toegenomen. Dat is zorgelijk. Vooral de middengroepen met een inkomen tussen één- of tweemaal modaal vallen tussen wal en schip. 

In 2021, een jubileumjaar waarin wij ons 75-jarig bestaan vieren, blijven wij ons toeleggen op  waar we ooit voor zijn opgericht: het scheppen van inclusieve leefomgevingen, waarin we met  integrale aandacht de fysieke, ruimtelijke én sociale dimensie van het wonen vormgeven. Onze samenwerking met gemeenten en woningcorporaties is daarin van groot belang om deze  maatschappelijke opgave goed ten uitvoer te brengen.

Op de hoogte blijven?