Verhuurmanager Retail

40 uur Amsterdam Mixed Use
BPD nieuwbouw voor jong stel

Ligt jouw focus op de commerciële invulling van projecten en lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een divers team met specialismen van conceptontwikkeling en marketing tot aan project- en ontwikkelmanagement. Voor de afdeling Mixed Use op ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Verhuurmanager Retail.

Als Verhuurmanager Retail ben je samen met het team Mixed Use hét expertisecentrum voor de regio’s door het hele land, voor projecten waar niet-woonfuncties een onderdeel van uitmaken. Jullie focus ligt op de commerciële invulling van deze projecten, denk hierbij aan horeca, leisure en retail.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland en onderdeel van Rabobank. Sinds onze oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in, zowel voor huur- en koopwoningen, zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft. In die overtuiging richtten BPD en Rabobank in 2019 samen BPD Woningfonds op, volledig bestaand uit duurzame, betaalbare, nieuwbouw huurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen.

Wat ga je bij ons doen?

Als Verhuurmanager Retail werk je intensief samen met één andere ervaren verhuurmanager. De projecten waarbij jullie betrokken zijn betreft veelal tijdelijke exploitatie bij nieuwbouw of herontwikkeling. Je geeft advies over de te benaderen partijen in de markt (welke huurders gaan we aantrekken en hoe bereiken we deze), de commerciële haalbaarheid, huurniveaus en de benodigde marketingactiviteiten.

Tevens ondersteun je bij het opstellen van de contracten, zoals huurintenties en huurovereenkomsten. Je onderhoudt hiervoor contact met onder andere huurders, kopers, makelaars, winkeliersverenigingen en VVE's. Daarbij is het bijvoorbeeld ook van belang jouw input te geven over de benodigde technische voorzieningen, denk aan het binnenklimaat, de brandveiligheid en het inrichten van een facilitair aanspreekpunt.

Anklaar Apeldoorn BPD 002

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, zoals MER, Vastgoed & Makelaardij of Bouwkunde en 3 tot 5 jaar werkervaring
  • Je kent de markt en weet welke ontwikkelingen hierin spelen en wilt hierin graag je netwerk verder opbouwen
  • De wensen van de gebruikers zijn voor jou bekend en hier weet je een praktische invulling aan te geven: zonder daarbij de financiële haalbaarheid uit het oog te verliezen
  • Door jouw goede sociale vaardigheden leer je onze interne organisatie snel kennen en weten de collega’s uit de regio jou snel te vinden
  • Je bent daarnaast ondernemend, zelfstandig, initiërend en resultaatgericht

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door o.a. een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
  • Inspirerende projecten, prettige werksfeer en leuke collega’s
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mirjam Loenen van Q-Logic. De eerste gespreksronde wordt door Q-Logic gedaan. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic