Senior Ontwikkelingsmanager

40 uur Amersfoort Ontwikkelingsmanagement
BPD nieuwbouw voor gezin met oudere kinderen

Zie jij altijd kansen voor het ontwikkelen van inclusieve leefomgevingen en heb je daar ruime ervaring mee? Geloof je in een integrale aanpak waar de fysieke, ruimtelijke en sociale dimensies van wonen samenkomen? Dan ben jij de Senior Ontwikkelingsmanager waar wij voor regio Noord-Oost & Midden naar op zoek zijn.

Je wordt verantwoordelijk voor het initiëren en ontwikkelen van duurzame, betaalbare en inclusieve leefomgevingen. Je werkt in een compact team en treedt op als boegbeeld van BPD in het werkgebied. Je werkt aan inspirerende projecten in Overijssel en Gelderland-Oost, zoals Reeve in Kampen

Interesse?
Froukje van Oosterbos
Research Manager bij Escalier Executive Search
Direct solliciteren

Dit ben jij

Je beschikt over ruime ervaring met grootschalige en complexe acquisitie- en ontwikkelopgaven in de woningbouw. Je hebt een commerciële en ondernemende houding en je bent sterk in de acquisitiefase. Bij voorkeur ben je bekend in de regio en je kunt terugvallen op een uitstekend netwerk. Je hebt een achtergrond bij een ontwikkelaar, ontwikkelende bouwer of je bent als senior professional werkzaam bij een gemeente, een provincie of een adviesorganisatie.

Gebiedsontwikkeling en ruimtelijke ordening kennen geen geheimen voor je. Je bent uitstekend op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en ondersteunt de visie en de ambities van BPD op deze vlakken. Naast ruime ervaring, vereist deze positie een afgeronde opleiding op WO-niveau.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. Sinds onze oprichting in 1946 heeft BPD de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken wonen waarin onze bijdrage zichtbaar is. We zijn werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in beide landen. Regio Noord-Oost & Midden werkt vanuit kantoren in Amersfoort en Zwolle.

Solliciteren?

Wil je solliciteren of meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Froukje van Oosterbos, Research Manager bij Escalier Executive Search.

Interesse?
Froukje van Oosterbos
Research Manager bij Escalier Executive Search