Senior ontwikkelaar regio Zuid

40 uur Ontwikkeling & Realisatie Eindhoven
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Wil jij als ervaren ontwikkelaar zorgen voor een betaalbaar thuis voor iedereen, gekoppeld aan de grote opgaven rondom klimaat en natuur? Beschik je over ondernemerschap, strategisch vermogen en ben je ook praktisch ingesteld? Krijg je daarnaast energie van het functioneel aansturen van multidisciplinaire teams? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als senior ontwikkelaar ken je de markt en weet je de juiste inschatting te maken van wat toekomstbestendige gebiedsontwikkelingen nodig hebben. Dat doe je samen met de ontwikkelingsmanager of gebiedsontwikkelaar. Met hen ben jij de kartrekker van grootschalige (binnenstedelijke) woningbouwprojecten. Je bent de lead in de projectteams die bestaan uit onder andere ontwikkelaars, verkoopmanagers, procescontrollers en gebiedseconomen. Je werkt daarnaast samen met gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en adviseurs zoals stedenbouwkundigen, architecten, constructeurs en onze bouwpartners.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Eric Blatter
Recruiter bij Novesta
Direct solliciteren

Wat ga jij doen bij ons?

 • In samenwerking met de ontwikkelingsmanager of gebiedsontwikkelaar stel je het project- of gebiedskader op. Dat doe je door middel van een ontwikkelingsplan of visie, waarin je tijd, planning, financiën en kwaliteit centraal stelt.
 • Je adviseert in de acquisitiefase in voorstellen en het opstellen van anterieure overeenkomsten.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van het stedenbouwkundig plan en/of massastudie, het bestemmingsplan, het beeldkwaliteitsplan en de grondexploitatie.
 • Je sluit de overeenkomsten voor het project.
 • Je zorgt voor het tijdig doorlopen van alle procedures (zoals het bestemmingsplan) voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen.
 • Je hebt continu oog voor alle belangen van de diverse stakeholders in relatie tot het commerciële belang van BPD.
 • In het gehele proces werk je intern en extern samen in projectteams. Jij geeft sturing aan deze teams. Je bent verantwoordelijk voor de overlegstructuur en de gestelde doelen.
 • Je coacht en begeleidt collega ontwikkelaars en fungeert als het aanspreekpunt voor je projecten. Je weet collega’s en samenwerkingspartners in hun kracht te zetten.
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

 • Je hebt wo-niveau.
 • Je hebt minimaal 10-15 jaar werkervaring in gebieds- of projectontwikkeling.
 • Je hebt zeer goede kennis van de vastgoedmarkt en gebiedsontwikkelingen in Brabant en Limburg.
 • Je hebt goede kennis van de Wet ruimtelijke ordening, processchema’s van grote vergunningstrajecten, relevant beleid en wet- en regelgeving.
 • Je hebt ervaring met proactief omgevingsmanagement, het aansturen van teams en het coachen van collega-ontwikkelaars.
 • Je bent positief ingesteld, verbindend en authentiek. Je vindt samenwerken en netwerken belangrijk en weet door middel van creativiteit altijd in oplossingen te denken.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD 2023.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 380.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Eric Blatter van Novesta. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD.

Carina Hak over werken bij BPD
Als senior ontwikkelaar werk ik nauw samen met de ontwikkelingsmanager. We hebben veel verschillende disciplines in huis, zodat we snel kunnen schakelen. In de projecten waaraan ik werk ben ik blij te zien dat we bijdragen aan een groter aanbod van betaalbaar wonen

We zijn een grote organisatie wat veel voordelen biedt. Alles is goed geregeld en je hebt eenvoudig toegang tot de aanwezige kennis. BPD is allesbehalve log en je krijgt alle vrijheid om samen met je collega’s de projecten te ontwikkelen. Ook houden we ons als grootste ontwikkelaar veel bezig met belangrijke thema’s als betaalbaarheid en duurzaamheid.

De goede werksfeer bij BPD geeft me ontzettend veel energie. Ik geniet dagelijks van de mooie mix van mensen waarmee ik werk. Collega’s met wie je kunt lachen, collega’s met wie je kunt sparren en collega’s die zeer deskundig zijn. Er is erg veel kennis in huis, er wordt hard gewerkt, met enorm veel plezier.

Carina Hak BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Carina Hak
Senior ontwikkelaar
Mail Carina Hak

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

EricBlatter
Recruiter bij Novesta