Secretaresse regio Zuid-West

40 uur Secretariaat Delft
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Ben jij dé persoon met een energieke persoonlijkheid, die graag initiatief toont en hands-on is? Wil jij in nauwe samenwerking met het hoofd secretariaat 3 managementteamleden ondersteunen? Weet jij altijd het overzicht te bewaren én te creëren voor anderen? Lees dan vooral verder.

Als secretaresse ga je werken voor onze regio Zuid-West vanuit kantoor Delft. In deze regio werken zo’n ruim 50 medewerkers. Als secretaresse faciliteer jij 3 managementteamleden: de manager Operations, de manager Finance en het hoofd Projectmanagement. Samen met het team Secretariaat, bestaande uit het hoofd secretariaat en 4 secretaresses, is verantwoordelijk voor het ondersteunen en ontzorgen van de mt-leden. In jouw functie krijg je daarnaast voor een groot deel de ruimte zaken zelf in te vullen en taken naar je toe te trekken. Er spelen bijvoorbeeld diverse projecten op het gebied van communicatie, huisvesting en hospitality waar jij jouw bijdrage zeker aan kunt leveren.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

Samen met het hoofd secretariaat bied je ondersteuning aan de 2 regiodirecteuren en de bovengenoemde 3 mt-leden. Je fungeert als elkaars achtervang. Je zorgt ervoor dat het managementteam zijn werk optimaal kan doen en dat jullie een prettige werkomgeving hebben. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het bijhouden en bewaken van de agenda's, het coördineren van de in- en externe communicatie, het maken van presentaties en rapportages en het voorbereiden en opvolgen van meetings. Daarnaast ben jij degene die de verbinding maakt naar de collega's in het veld. Tot slot ben jij medeverantwoordelijk voor het coördineren van de uitbestede facilitaire activiteiten. Hospitality wordt daarbij steeds belangrijker: van het aanbieden van een lekkere lunch tot aan de uitstraling van het kantoor. Jouw ideeën zijn hierbij van harte welkom.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je beschikt over hbo-denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring in een managementondersteunende functie.
  • Je bent iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en die graag de verbindende factor is tussen management en operatie.
  • Collega's stappen makkelijk op je af en jij kunt op alle niveaus schakelen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, en bent vaardig met Microsoft Office.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

We behoren tot de top 5% van beste werkgevers in Nederland volgens een werkbelevingsonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke bureau de MonitorGroep. Onze medewerkers behoren daarmee tot de gelukkigste in Nederland en ervaren in hun werk dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen, hun kennis en vaardigheden kunnen benutten en bovenal: dat ze veel plezier in hun werk hebben.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mirjam Loenen van Q-Logic. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Cora Pama over werken bij BPD
Als hoofd Secretariaat heb ik met veel verschillende mensen contact. Zo plan je op het ene moment een afspraak in met een wethouder en spreek je het andere moment een koper van een van onze woningen. Ik ben er trots op dat ik meewerk aan een tastbaar eindproduct: woningen en leefomgevingen

In mijn werk als hoofd Secretariaat heb ik met veel verschillende mensen contact. Bij BPD ontwikkelen we woningen en leefomgevingen en hierbij zijn veel verschillende mensen betrokken. Het is een belangrijk en tastbaar eindproduct en dat maakt me trots, vooral omdat we het bij BPD echt samen doen. Ieder vanuit zijn eigen rol.

Het contact met mijn collega’s ervaar ik als heel prettig; BPD voelt voor mij als een warm bad. Ook vind ik de inspiratiebijeenkomsten met collega’s erg fijn en waardevol. Deze zijn niet alleen inhoudelijk erg interessant met informatie over projecten en actuele thema’s, maar dragen ook bij aan het onderlinge contact.

Cora Pama BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Cora Pama
Hoofd Secretariaat
Mail Cora Pama

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic