Secretaresse Kunst & Cultuur

32 uur Kunst & Cultuur Amsterdam
BPD nieuwbouw voor starters

Ben jij een kunstliefhebber en haal je voldoening uit coördineren en plannen? Weet jij altijd het overzicht te bewaren én te creëren voor anderen? En wil jij werken in een professioneel en enthousiast team? Lees dan vooral verder.

Als secretaresse kom je te werken op de afdeling Kunst & Cultuur. Naast het fonds (het BPD Cultuurfonds) en het integreren van kunst in haar eigen gebiedsontwikkelingen, is deze afdeling  verantwoordelijk voor de BPD kunstcollectie met ruim 1.000 hedendaagse (inter)nationale kunstwerken en de tweejaarlijkse tentoonstellingen in het Burgerweeshuis. De afdeling is het expertisecentrum op het gebied van kunst en cultuur en heeft een overkoepelende visie ten aanzien van de kunst en cultuur binnen BPD. Je ondersteunt in deze functie de directeur Kunst & Cultuur en haar team, bestaande uit 4 medewerkers veelal met een brede achtergrond en opleiding op het gebied van kunst. Het is een hecht team waar een prettige sfeer heerst en gezamenlijk wordt gewerkt aan een breed palet aan projecten. Naast jouw brede supportrol op de afdeling word je ook inhoudelijk betrokken bij de sponsoraanvragen van het BPD Cultuurfonds die vanuit culturele instellingen, gemeentes etc. worden gedaan.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je fungeert als aanspreekpunt voor aanvragers (van bijv. gemeentes, musea en theaters) van het BPD Cultuurfonds.
 • Je bewaakt de (financiële) voortgang van sponsoraanvragen, stelt sponsorcontracten op en ontfermt je over de dataverwerking van het BPD Cultuurfonds in Salesforce.
 • Je ondersteunt bij verschillende kunst- en cultuurprojecten in de gebiedsontwikkeling van BPD maar ook bij het voorbereiden van stukken voor de bestuursvergadering van het BPD Cultuurfonds.
 • Je coördineert bijeenkomsten zoals rondleidingen in het Burgerweeshuis, Kunst Lunches en BPD Lab.
 • Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer, het bijhouden van het relatiebestand, en het verzorgen van mailingen en andere communicatie ondersteuning t.b.v. intranet, websites en andere relevante media.
BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding en hebt affiniteit met de culturele sector / fondsenwereld.
 • Je voelt je prettig in een ondersteunende functie waarbij je ook op de inhoud wordt betrokken. Je bent nauwkeurig, hebt het overzicht over alle lopende projecten en zorgt ervoor dat de directeur blind op jou kan varen.
 • Je communiceert op een vriendelijke maar ook zakelijke en heldere manier met in- en externe stakeholders en hebt daarbij een goed gevoel voor verhoudingen en verschillende belangen. Jij bent flexibel, proactief en benadert zaken luchtig en met humor.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mirjam Loenen van Q-Logic. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic