Projectmanager regio Zuid

40 uur Eindhoven Projectmanagement
BPB nieuwbouw voor jong stel

Heb jij ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten? Wil jij deze graag uitbreiden met de ontwikkeling van betaalbare en duurzame leefomgevingen? Zie jij uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad, van begin tot realisatie? Ben jij ondernemend, durf je keuzes te maken en heb je tegelijkertijd oog voor ieders belangen? Dan zoeken wij jou!

Jouw uitdaging ligt in het ontwikkelen van woningbouwprojecten op uitleglocaties en ook bij binnenstedelijke projecten. Bij BPD heb je een allround functie als projectmanager in het gehele ontwikkeltraject. Je bent verantwoordelijk voor de uitontwikkeling van projecten totdat deze gerealiseerd zijn. Zowel zelfstandig als ter ondersteuning van de senior projectmanagers. Binnen de projectteams ben je de kartrekker bij de woningbouwprojecten en ondersteunend in de haalbaarheidsfase van gebiedsontwikkelingen. Dit gebeurt in samenwerking met gemeenten, semi-overheden, andere ontwikkelaars en adviseurs zoals stedenbouwkundigen, architecten, constructeurs, bouwpartners en overige stakeholders. Je werkt samen in een betrokken en gemotiveerd projectteam. Functioneel word je aangestuurd door ontwikkelings- of locatiemanagers.

Interesse?

Neem contact op met Chris Strijbos van Novesta als je meer wilt weten over de functie

Chris Strijbos
Recruiter bij Novesta
Solliciteer

Wat ga jij doen bij ons?

Als projectmanager stel je binnen jouw projectteams in samenspraak met de commercieel eindverantwoordelijke van een project de haalbaarheidsanalyses op. Na goedkeuring ontwikkel je de projecten uit tot aan de realisatie. Je zorgt daarbij voor een optimale vertaling van de kaders die in de haalbaarheidsfase zijn bepaald. Je voert regie over en bent verantwoordelijk voor het adequaat doorlopen van de planologische procedures in samenspraak met de betreffende instanties en je bewaakt de projectplanning, het budget en de kwaliteit. Ook zorg je voor het meest optimale resultaat. In multidisciplinaire teams neem je eventueel deel aan projectprijsvragen en onderzoek je nieuwe (binnenstedelijke) opgaven in het acquisitietraject.

BPD nieuwbouw voor jong stel

Dit ben jij

  • Je hebt hbo- of wo-niveau.
  • Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar werkervaring in gebieds- of projectontwikkeling.
  • Je bent op de hoogte van de structuur en ontwikkelingen binnen de (regionale) bouw- en vastgoedmarkt.
  • Je hebt ruime kennis van projectontwikkeling.
  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van met name woningbouwprojecten, zowel in de periferie en uitleglocaties en ook bij binnenstedelijke (multifunctionele) projecten.
  • Je bent ondernemend, resultaat- en samenwerkingsgericht, collegiaal, initiërend, verbindend en breed maatschappelijk georiënteerd.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Chris Strijbos van Novesta. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Joost Katoen over werken bij BPD
Ik werk elke dag met ervaren collega’s en verschillende inspirerende adviseurs, waardoor ik enorm veel blijf leren. Ik krijg binnen mijn werk veel verantwoordelijkheid en vrijheid wat een ontzettende drijfveer is en het werk uitdagend maakt

Als projectmanager bij BPD ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van verschillende woningbouwprojecten. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het aansturen van architecten en adviseurs, afstemming met gemeenten en de inkoop van aannemers. Het werken op het snijvlak van techniek en ontwerp in combinatie met de impact die je hebt op de samenleving maakt het werk extra uitdagend.

Ik ben erg trots op onze projecten en vind het prachtig om te zien hoe een wijk of buurt tot leven komt. Het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die je krijgt van collega’s zijn een enorme drijfveer. Naast dat ik veel leer en mezelf constant kan verbeteren met opleidingsmogelijkheden, kun je hier echt impact hebben.

Joost Katoen Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Joost Katoen
Projectmanager
Mail Joost Katoen

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Neem contact op met Chris Strijbos van Novesta als je meer wilt weten over de functie

Chris Strijbos
Recruiter bij Novesta