Projectmanager

40 uur Delft Projectmanagement
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Heb jij ruime ervaring in het zelfstandig ontwikkelen van woningbouwprojecten vanaf de haalbaarheidsfase tot de realisatie? En zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad? Dan ben jij de projectmanager waar wij voor ons regiokantoor in Delft naar op zoek zijn.

Het zelfstandig ontwikkelen van projecten in de periferie en uitleglocaties, als ook binnenstedelijke multifunctionele projecten: hier ligt jouw uitdaging. Je hebt een allround functie als projectmanager in het totale ontwikkeltraject. Je bent verantwoordelijk voor de gehele uitontwikkeling van projecten, totdat deze gerealiseerd zijn. Binnen projectteams ben je ondersteunend in de haalbaarheidsfase en trekker vanaf de haalbaarheidsfase van gebiedsontwikkelingen en projecten. Dit gaat in samenwerking met het gemeenten, semi overheden, andere ontwikkelaars en adviseurs, zoals stedenbouwkundigen, architecten, constructeurs, bouwpartners en overige stakeholders.

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie

Koen Vermulst
Recruiter bij Dux Nova
Solliciteren

Wat ga jij bij ons doen?

Als projectmanager stel je binnen jouw projectteams in samenspraak met de commercieel eindverantwoordelijke van een project de haalbaarheidsanalyses op en ontwikkel je na goedkeuring hiervan zelfstandig projecten uit vanaf die fase tot aan de realisatie. Je zorgt daarbij voor een optimale vertaling van de kaders die in de haalbaarheidsfase zijn bepaald. Je voert regie over en bent verantwoordelijk voor het adequaat doorlopen van de planologische procedures in samenspraak met de betreffende instanties en bewaakt de projectplanning, het budget en de kwaliteit en zorgt voor het meest optimale resultaat. In multidisciplinaire teams neem je eventueel deel aan projectprijsvragen en onderzoekt nieuwe (binnenstedelijke) opgaven in het acquisitietraject.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld op het gebied van bouwkunde, vastgoedkunde, bouwtechnische bedrijfskunde.
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als (gebieds-) ontwikkelaar in de vastgoedbranche en met name in de woningbouw.
  • Je hebt ruime kennis van project- en gebiedsontwikkeling.
  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van met name woningbouwprojecten, zowel in de periferie en uitleglocaties als ook bij binnenstedelijke (multifunctionele) projecten.
  • Je bent ondernemend, resultaat- en samenwerkingsgericht, collegiaal, initiërend, verbindend en breed maatschappelijk georiënteerd.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen waaronder een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • Inspirerende projecten, prettige werksfeer en leuke collega’s.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.  Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Koen Vermulst van Dux Nova. De eerste gespreksronde wordt door Dux Nova gedaan. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Djawid Tahery over werken als projectmanager bij BPD
Als projectmanager ben ik bij BPD verantwoordelijk voor de realisatie van uiteenlopende gebiedsontwikkelingen. Ik kijk ernaar uit om straks door de wijk te lopen en de resultaten van ons werk echt te kunnen voelen en proeven

Ik ben erg trots dat we ons bij BPD mogen inzetten voor iets fundamenteels, namelijk een passende woning voor iedereen. De inzet, betrokkenheid en deskundigheid van mijn collega’s dragen bij aan een goede werksfeer. Samen weten we de projecten verder te brengen en realiseren we mooie ontwikkelingsplannen.

In mijn rol werk ik in verschillende teams onze plannen uit, van initiatieffase tot de uitvoering. Binnen BPD is er veel vrijheid en krijg ik voldoende mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Naast een persoonlijk opleidingsbudget, word ik ook aangemoedigd om aan kennisuitwisseling te doen. Hierdoor blijf ik uitgedaagd om altijd het beste uit mezelf te halen.

BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Djawid Tahery
Djawid Tahery
Projectmanager
Mail Djawid Tahery

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie

Koen Vermulst
Recruiter bij Dux Nova