Procescontroller

40 uur Eindhoven Procescontrol
BPD nieuwbouw voor gezin met oudere kinderen

Wil jij een bijdrage leveren aan de meest uitdagende gebiedsontwikkelingen in Noord-Brabant en Limburg? Ben je juridisch, procesmatig en contractueel sterk en in staat een project vanaf de verwerving tot en met de nacalculatie in control te hebben? Vind je het leuk om in complexe situaties met veel interne en externe stakeholders te acteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze veelzijdige functie ben je procesbewaker, coördinator en facilitator maar zeker ook aanjager en sparringpartner. Je zorgt er in samenwerking met ervaren en nauw betrokken collega’s voor dat projecten volgens planning worden gerealiseerd, zowel op de kernaspecten kwaliteit als financieel. Je voert procescontrole uit bij het afhandelen van contracten, van aankoop tot de afronding bij verkoop. Je adviseert, ondersteunt én prikkelt ontwikkelingsmanagers, locatiemanagers, projectmanagers en andere leden van planteams. Je hebt contacten met een veelvoud aan in- en externe stakeholders, waaronder notariaat, aannemers, gemeenten, marktpartijen, externe adviseurs en onze partners. De ontwikkelingen in deze branche volgen zich in rap tempo op en nemen in complexiteit toe. Met jouw frisse blik en helikopterview lever jij een bijdrage aan interne procesverbetering en optimalisatie. Conceptueel denken is jou hierbij niet vreemd.

Dit doe je in een team van 5 procescontrollers, elk met een eigen expertise en focus. De gemene deler in het team is de saamhorigheid en verbondenheid. Er wordt keihard gewerkt om gezamenlijke doelen te bereiken, maar net zo belangrijk is het vieren van de successen. Uiteraard word je intern goed gefaciliteerd om je werk goed uit te kunnen voeren en staat je persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal.

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie

Hans van der Kroft
Recruiter bij Novesta
Solliciteer

Wat ga jij doen bij ons?

Als procescontroller vervul jij een veelzijdige rol. In verschillende projecten draag jij zorg voor juridische en fiscale beslisdocumenten en voor de totstandkoming van de koop-/ aannemingsovereenkomst. Hierin borg je de afspraken met het notariaat en externe adviseurs, qua tijd en inhoud. Jij monitort de prognoses, begrotingen en de afspraken. Lopen processen niet zoals gepland en signaleer jij problemen of vertraging? Dan kom jij in actie en kom je met een (verbeter)voorstel. Hierbij hanteer je een positief kritische houding richting in- en externe stakeholders en wordt een assertieve houding van je verwacht. Je onderbouwt dit met behulp van de juiste informatie en borgt dit aan de hand van verschillende managementrapportages, zodat jij jouw collega’s kan meenemen op elk vlak.

BPD nieuwbouw voor gezin met oudere kinderen

Dit ben jij

  • Je hebt een relevante HBO óf WO opleiding succesvol afgerond. Bijvoorbeeld HEAO, MER of Business Administration.
  • Je hebt minimaal 4 tot 8 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent accuraat, resultaatgericht, coöperatief en faciliterend ingesteld maar ook assertief en een aanjager.
  • Je spreekt je collega’s aan op zaken omtrent planning en deadlines.
  • Je beschikt over een helikopterview en houdt overzicht door processen te doorzien. Je ziet hierin mogelijkheden tot verbetering en optimalisatie.
  • Je hebt affiniteit met financieel-economische zaken en je hebt oog voor juridische en fiscale zaken.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

We behoren tot de top 5% van beste werkgevers in Nederland volgens een werkbelevingsonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke bureau de MonitorGroep. Onze medewerkers behoren daarmee tot de gelukkigste in Nederland en ervaren in hun werk dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen, hun kennis en vaardigheden kunnen benutten en bovenal: dat ze veel plezier in hun werk hebben.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Hans van der Kroft van Novesta. Hij doet de eerste werving en selectie voor deze vacature en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Boaz Meylink over werken bij BPD
Met de projecten Hyde Park en Weespersluis realiseren we voor veel mensen mooie en betaalbare woningen. Ik ben er trots op dat we met deze grote gebiedsontwikkelingen een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het woningtekort

Als procescontroller zorg ik ervoor dat de hele keten van grondverwerving tot oplevering van een gebiedsontwikkeling soepel verloopt. Om te zorgen dat de ontwikkeling van start kan gaan, stel ik berekeningen en juridische documenten op en heb ik contact met de notaris.

Bij BPD zijn we in ieder project weer op zoek naar innovaties en manieren om dingen beter te doen. Dit prikkelt de geest en motiveert enorm. Op deze manier realiseren we grote en complexe gebiedsontwikkelingen en zorgen we ervoor dat veel mensen mooi en betaalbaar kunnen wonen. Ik ben er trots op dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het woningtekort.

Boaz Meylink BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Boaz Meylink
Procescontroller
Mail Boaz Meylink

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie

Hans van der Kroft
Recruiter bij Novesta