Procescontroller regio Noord-Oost & Midden

40 uur Amersfoort Procescontrol
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Weet jij altijd het overzicht te bewaren? Ben jij een ster in het opzetten en bewaken van processen? Wil jij bijdragen aan uitdagende projecten bij de grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland en Duitsland? En woon je in de omgeving van Amersfoort? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als procescontroller ben je in de volle breedte betrokken bij de gebiedsontwikkelingen van regio Noord-Oost & Midden. Je bent onderdeel van projectteams waarin je actief samenwerkt met ontwikkel- en projectmanagers. Jouw verantwoordelijkheid bestaat uit de voortgangsbewaking van complexe en uitdagende gebiedsontwikkelingen, contractvorming, samenwerkingsverbanden en het proces met betrekking tot (interne) besluitvorming. Dat is de kern van je rol, in een organisatie waar ondernemerschap, resultaatgerichtheid, samenwerking en wendbaarheid centraal staan. Naast jouw rol als sparringpartner in projectteams, maak jij deel uit van een gemotiveerd en betrokken team van procescontrollers en de manager operations, aan wie jij rapporteert.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Gerben Bakker
Recruiter bij Vital Select
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

Als procescontroller ben je onderdeel van diverse projectteams in de regio. Binnen deze teams richt jij je primair op procesbewaking van de projecten. Denk hierbij aan zaken als contractvorming, besluitvorming en het onderhouden van contacten met externen (samenwerkingspartners, aannemers, gemeenten en notarissen). Je ondersteunt en adviseert de ontwikkel- en projectmanagers rondom juridische en fiscale vraagstukken, wat betekent dat je in elke fase van de ontwikkeling actief zal zijn, van initiatief tot overdracht. Je hebt in elke fase contact met verschillende interne en externe stakeholders. Naast je inhoudelijke procescontrol op projectniveau draag je zorg voor correcte en up to date periodieke rapportages. Je signaleert hiermee knelpunten binnen projecten, je doet voorstellen ter verbetering, en coördineert de implementatie van de daaruit voortvloeiende besluiten.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur met als studierichting Handel, Economie, Technische Bedrijfskunde of Vastgoed en Makelaardij.
  • Je hebt affiniteit met juridische-, financieel-economische-, fiscale- en financieringsaspecten.
  • Je hebt 3-7 jaar relevante werkervaring. Bijvoorbeeld als project assistent met een notariële achtergrond of een functie op het gebied van bewaking en optimalisatie van bedrijfsprocessen.
  • Je bent proactief en altijd gericht op het behalen van resultaten, en in staat in te grijpen bij tegenvallende resultaten.
  • Je bent een netwerker. Het leggen en onderhouden van interne en externe contacten gaat je makkelijk af.
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Gerben Bakker van Vital Select. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Boaz Meylink over werken bij BPD
Met de projecten Hyde Park en Weespersluis realiseren we voor veel mensen mooie en betaalbare woningen. Ik ben er trots op dat we met deze grote gebiedsontwikkelingen een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het woningtekort

Als procescontroller zorg ik ervoor dat de hele keten van grondverwerving tot oplevering van een gebiedsontwikkeling soepel verloopt. Om te zorgen dat de ontwikkeling van start kan gaan, stel ik berekeningen en juridische documenten op en heb ik contact met de notaris.

Bij BPD zijn we in ieder project weer op zoek naar innovaties en manieren om dingen beter te doen. Dit prikkelt de geest en motiveert enorm. Op deze manier realiseren we grote en complexe gebiedsontwikkelingen en zorgen we ervoor dat veel mensen mooi en betaalbaar kunnen wonen. Ik ben er trots op dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het woningtekort.

Boaz Meylink Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Boaz Meylink
Procescontroller
Mail Boaz Meylink

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Gerben Bakker
Recruiter bij Vital Select