Manager Operations regio Noord-Oost & Midden

40 uur Amersfoort Procescontrol
BPD nieuwbouw voor emptynesters

Ben jij een inspirerend leider? Geef jij graag als MT-lid gevraagd en ongevraagd advies over de niet-financiële (project)risico’s, planning & control cyclus? Ben jij ervaren in het aansturen van beleidsprocessen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als manager Operations en lid van het managementteam van de regio ontwikkel je visie en strategie voor de inrichting en beheersing van de niet-financiële planning & controlcyclus. Het managementteam bestaat uit de regiodirectie, de manager Finance, het hoofd Projectmanagement, een aantal ontwikkelingsmanagers en het hoofd Secretariaat. Jouw verantwoordelijkheid binnen het team bestaat uit het beheersen van het totale bedrijfsproces vanaf verwerving tot en met nacalculatie. Hierbij sta jij in voor een juiste integrale beoordeling van in het voortraject gemaakte afspraken over de verwerving- en haalbaarheidsfase bij gebiedsontwikkelingen, vastgoedprojecten en grondtransacties. Tegelijkertijd geef je leiding aan de afdeling Procescontrol, waarbinnen je proactief je kennis deelt en bijdraagt aan de ontwikkeling van de afdeling.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Peter Jeurissen
Recruiter bij YER
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van alle juridische aangelegenheden en weet snel projectrisico’s en juridische aspecten te doorgronden.
 • Je bewaakt, beoordeelt en geeft input voor de totstandkoming van risico acceptatie voorstellen (RAV).
 • Je bent verantwoordelijk voor alle operationele aangelegenheden vanaf goedkeuring RAV op het gebied van planning, knelpunten en voortgang van projecten.
 • Bij samenwerkingsverbanden ben je het eerste aanspreekpunt op het gebied van rapportages, managementinformatie, juridische en fiscale zaken en contracteringen. Je bent daarom bedreven in het leggen en onderhouden van contacten, zowel in- als extern.
 • Je stuurt grootschalige projecten en programma’s op een natuurlijke wijze aan.
 • Je bent verantwoordelijk voor de verdeling van de werkzaamheden en de kwaliteitsbewaking binnen jouw afdeling.
BPD nieuwbouw voor emptynesters

Dit ben jij

 • Je hebt een universitaire opleiding afgerond, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde of Rechten. 
 • Ervaring met fiscaal en juridisch management is een pre.
 • Je hebt ervaring met het aansturen van beleidsprocessen.
 • Je hebt ruime leidinggevende ervaring in een complexe en dynamische werkomgeving.
 • Je bent strategisch, veranderingsgericht en een analytisch denker.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift.
 • Je bent doortastend, resultaatgericht en zorgvuldig.
 • Je bent sterk in het administratieve proces.
 • Marktkennis van vastgoedontwikkeling is een pre.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Peter Jeurissen van YER. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Boaz Meylink over werken bij BPD
Met de projecten Hyde Park en Weespersluis realiseren we voor veel mensen mooie en betaalbare woningen. Ik ben er trots op dat we met deze grote gebiedsontwikkelingen een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het woningtekort

Als procescontroller zorg ik ervoor dat de hele keten van grondverwerving tot oplevering van een gebiedsontwikkeling soepel verloopt. Om te zorgen dat de ontwikkeling van start kan gaan, stel ik berekeningen en juridische documenten op en heb ik contact met de notaris.

Bij BPD zijn we in ieder project weer op zoek naar innovaties en manieren om dingen beter te doen. Dit prikkelt de geest en motiveert enorm. Op deze manier realiseren we grote en complexe gebiedsontwikkelingen en zorgen we ervoor dat veel mensen mooi en betaalbaar kunnen wonen. Ik ben er trots op dat we hiermee een bijdrage kunnen leveren aan het oplossen van het woningtekort.

Boaz Meylink Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Boaz Meylink
Procescontroller
Mail Boaz Meylink

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Peter Jeurissen
Recruiter bij YER