Manager Finance regio Zuid-West

40 uur Finance Delft
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Geef jij als mt-lid gevraagd en ongevraagd strategisch advies over financiële en fiscale zaken? Heb je de afgelopen jaren ruime kennis en ervaring opgedaan binnen gebieds- of projectontwikkeling? Ben je hands-on, een verbinder en stel je je gemakkelijk op als sparringspartner voor de regiodirectie? Dan ben jij de manager Finance die we zoeken!

Als manager Finance ben je voor verantwoordelijk voor het financieel en fiscaal in control hebben van de regio Zuid-West, en je bent het financiële geweten van de regiodirectie. In nauwe samenwerking met de manager Operations stel je een begroting en daaropvolgende prognoses op. Je bewaakt de resultaatontwikkeling en verzorgt het balansmanagement. Dit doe je vooral op het gebied van grond- en opstalexploitaties, personeels- en bedrijfskosten. Ook het regelen van financieringen voor bijvoorbeeld samenwerkingsverbanden behoort tot je takenpakket. Binnen de regio ben je verder betrokken bij de besluitvorming van grootschalige en uitdagende woningbouwprojecten zoals De Maasbode in Rotterdam en Park Triangel in Waddinxveen.

Buiten de regio werk je nauw samen met de managers Finance van de andere regio’s, het hoofd Shared Service Center (SSC) en de financieel controllers die vanuit het SSC voor jouw regio werkzaam zijn.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Maurits Claassen
Recruiter Claassen & Company
Solliciteer direct

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor een effectieve inrichting van de projectadministratie, door het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting, budgetten, planningen en prognoses.
 • Je richt de financiële planning en controlcyclus in en beheerst hiermee de dagelijkse financiële administratie. Dit doe je door afspraken op te nemen in een service level agreement met het SSC en zorg te dragen voor naleving.
 • Voor alle financiële zaken ben jij het aanspreekpunt en sparringpartner. Voor zowel collega’s binnen en buiten de regio, als externe stakeholders zoals de accountant.
 • Je vertegenwoordigt BPD op financieel vlak binnen de projecten door financieel en fiscaal adequate (project)afspraken te maken. Je bewaakt de naleving hiervan. Voor zowel eigen als samenwerkingsprojecten.
 • Je vertaalt het BPD-brede financiële en fiscale beleid naar de regio en past dit toe inclusief de juiste managementinformatie.
 • In je rol signaleer je actief mogelijke knelpunten en risico’s en doet voorstellen ter verbetering.
 • Vanuit je regiofunctie, draag je ook landelijk bij aan het implementeren van BPD-brede systemen, methoden, technieken en kaders op het gebied van internal control.
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

 • Je hebt een relevante wo-opleiding succesvol afgerond. Bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfseconomie.
 • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring binnen de vastgoed- of gebiedsontwikkeling, gericht op financieel- en projectmanagement en het aansturen van (beleids-)processen.
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, sterke communicatieve en analytische vaardigheden. Je let op details, maar weet tegelijkertijd het overzicht te bewaren en het duidelijk over te brengen.
 • Daarnaast herken je je in de woorden: resultaatgericht, doortastend, oplossings- en veranderingsgericht en samenwerken.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD 2023.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.
 • Een ondernemende werkomgeving waarin je veel vrijheid hebt, verantwoordelijkheid draagt en veel ruimte om nieuwe ideeën te realiseren.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 380.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Maurits Claassen van Claassen & Company. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD.

Inge Brouwer over werken bij BPD
Met mijn team richt ik me voornamelijk op de financiële beheersing en verwerking van projecten. Het delen van kennis en uitwisselen van best practices binnen het team draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling en groei. Samen zorgen we voor toegevoegde waarde

Als hoofd van het Shared Service Center ben ik samen met mijn team bezig met de financiële beheersing en verwerking van projecten binnen BPD. Hierbij probeer ik de regio’s te ontzorgen en waarde toe te voegen vanuit een financieel perspectief. Ik kijk ernaar uit om onze processen nog verder te stroomlijnen en uniformeren met als doel een efficiënte manier van werken.

Ik krijg veel ruimte om eigen initiatieven te implementeren en word gestimuleerd om mezelf te blijven ontwikkelen. BPD geeft mij dat vertrouwen. Dat motiveert me en zorgt voor commitment. Ik ben trots dat ik onderdeel ben van dit mooie bedrijf en dat we samen impact maken op de maatschappij.

Inge Brouwer Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Inge Brouwer
Hoofd Shared Service Center
Mail Inge Brouwer

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

MauritsClaassen
Recruiter Claassen & Company