Manager Bouwkwaliteit regio Zuid-West

40 uur Ontwikkeling & Realisatie Delft
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Heb jij ervaring in het realiseren van woningbouwprojecten? Wil jij de verbindende schakel tussen de ontwikkelfase en bouwfase zijn? Ben jij klant- en kwaliteitsgericht? Zie jij een uitdaging in het verbeteren van interne modellen en processen en het helpen van collega’s, dan zoeken wij jou!

Als manager Bouwkwaliteit ben je een belangrijke schakel tussen de voorbereiding van zowel de opstalontwikkeling als van bouwrijpe kavels naar de uitvoering toe. Het terugkoppelen en borgen van de door jou geconstateerde verbetermogelijkheden in onze modellen en processen om de ontwikkel- en bouwfase nog beter te laten verlopen, maken jou tot een waardevolle schakel in ons team. Je hebt met veel collega’s contact, zoals met ontwikkelingsmanagers, gebiedsontwikkelaars, gebiedseconomen en ontwikkelaars. Je valt hiërarchisch onder het hoofd Ontwikkeling & Realisatie.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Chris Strijbos
Recruiter bij Novesta

Wat ga jij bij ons doen?

De Manager Bouwkwaliteit is ‘ons geweten’ als het gaat om ontwikkelen, contractuitvoering en voorbereiding op de bouwfase. Je bent onder andere contractbewaker bij turn-key projecten en verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van het contract met de aannemer en bij gescheiden koop- en aannemingsprojecten (GKA) voor kwaliteitsmonitoring tijden de bouw. Je initieert en organiseert verbeteringen in interne procedures en modellen op basis van de ervaringen bij de overgang van de ontwikkelfase naar de bouwfase en tijdens de uitvoering. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een correcte overdracht en vastlegging naar de aannemer van bouwrijpe gronden. Je begeleidt en adviseert daarvoor onze ontwikkelaars en gebiedseconomen in de fase van voorbereiding op de bouwfase.

Samen met een zeer ervaren collega vorm jij het team bouwkwaliteit in onze vestiging in Delft. Je kunt de kunst afkijken en ‘leunen’ op zijn ervaring; jij brengt hem een frisse blik op vastgoed- en gebiedsontwikkeling.  

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding hbo bouwkunde of vergelijkbaar.
  • Minimaal 5-10 jaar werkervaring met soortgelijke werkzaamheden.
  • Je bent analytisch en hebt het vermogen dit te vertalen naar adviezen richting aannemers en je collega’s in huis.
  • Je hebt ruime kennis van het ontwikkelproces, bouwuitvoering, bouwtechniek en relevante regelgeving.
  • Je bent ondernemend, nieuwsgierig, resultaat- en samenwerkingsgericht, collegiaal, initiërend, klantgericht en in staat doortastend te handelen in conflictsituaties.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Chris Strijbos van Novesta. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Martin Verheijen over werken bij BPD
Ik krijg energie van de nauwe samenwerking met de gemeente, de betrokken partners en adviseurs om met elkaar een gedragen hoogwaardig kwalitatief ruimtelijk plan te maken. Het is gaaf om invloed te hebben op hoe de nieuwe bewoners er komen te wonen

Als senior ontwikkelaar bij BPD maak ik afspraken met gemeenten, stel ik stedenbouwkundige plannen op en stuur ik het gehele proces met adviseurs en betrokken partijen aan. Ik kan me flink vastbijten in grootschalige of complexe projecten om de uitdagingen op te lossen. Het geeft me energie om samen met de gemeente, partners en mijn collega’s tot de beste oplossingen te komen.

De werksfeer bij BPD is goed en ik word uitgedaagd om mezelf breed te blijven ontwikkelen en continu nieuwe kennis op te doen. Ook krijg ik de ruimte om mijn werkzaamheden op mijn eigen manier in te vullen. De betrokkenheid en vrijheid zorgen voor een fijne en uitdagende werkomgeving waar je jezelf mag zijn

Martin Verheijen Bpd Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Martin Verheijen
Senior ontwikkelaar
Mail Martin Verheijen

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Chris Strijbos
Recruiter bij Novesta