Junior Projectmanager

40 uur Eindhoven Projectmanagement
BPD nieuwbouw voor starters

Wil jij een vliegende start van je loopbaan maken en ben je net WO afgestudeerd, óf heb je maximaal 2 jaar werkervaring binnen de bouw en vastgoedkolom? Wij hebben een hele mooie plek voor jou beschikbaar als Junior Projectmanager in regio Zuid. Hier zit je mede aan het stuur van de ontwikkeling van prettige, betaalbare en duurzame leefomgevingen.

Alles eruit halen wat erin zit, creativiteit laten zien, gretigheid tonen, snel verbanden leggen, communicatief handig, sociale voelsprieten, open persoonlijkheid én keuzes durven maken. Herken je in jezelf deze eigenschappen? Wil je graag een steile leercurve in om te excelleren in je vak als projectmanager? Wij bieden jou een unieke plek om dit te realiseren.

Je werkt in een professioneel team van ongeveer 45 collega’s waar je leeftijdsgenoten treft en ook senioriteit waaraan je jezelf kan optrekken en veel kan leren. Samen met jou wordt een ontwikkelplan gevormd en krijg je goede begeleiding om deze ontwikkeling in de rol van projectmanager vorm te geven.

Interesse?

Neem contact op met Chris Strijbos van Novesta als je meer wilt weten over de functie

Chris Strijbos
Recruiter bij Novesta
Solliciteer nu

Wat ga jij doen bij ons?

Als junior projectmanager werk je binnen projectteams aan het opstellen van haalbaarheidsanalyses van jouw projecten in samenspraak met de ontwikkelingsmanager en verkoopmanager, én draag je bij aan de ontwikkeling van deze projecten tot aan de realisatiefase. Je zorgt daarbij voor een goede vertaling van de kaders die in de haalbaarheidsfase zijn gesteld. Je ondersteunt als junior projectmanager de senior projectmanager bij het doorlopen van planologische procedures, het bewaken van de projectplanning, budget en kwaliteit, én werk je toe naar het meest optimale resultaat. Ook neem je eventueel deel aan tenders en prijsvragen en ondersteun je de ontwikkelingsmanager bij het acquisitietraject van nieuwe (binnenstedelijke) opgaven.

BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

  • Je hebt WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld richting bouwkunde, architectuur, vastgoed, bouwmanagement of bouwtechnische bedrijfskunde.
  • Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring binnen de (regionale) bouw- en vastgoedmarkt en hebt kennis van de structuur en ontwikkelingen in deze markt.
  • Je hebt affiniteit met bouwen en techniek.
  • Je bent ondernemend, resultaat- en samenwerkingsgericht, collegiaal, initiërend, verbindend en breed maatschappelijk georiënteerd.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door o.a. een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
  • De kans om deel uit te maken van een gemotiveerd, betrokken en ervaren team en te werken aan inspirerende projecten.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Chris Strijbos van Novesta. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Lisanne Snoeijen over werken bij BPD
Binnen mijn rol als projectmanager krijg ik iedere dag de kans om me bezig te houden met nieuwe uitdagingen. Binnen twee grote gebiedsontwikkelingen ben ik het aanspreekpunt voor alle samenwerkende partijen. Geen dag is hetzelfde en daar word ik blij van

Als projectmanager ben ik het aanspreekpunt voor alle partijen gedurende het gehele ontwikkelingstraject, van de uitwerking van het stedenbouwkundig plan tot de ontwikkeling van woningen, de afstemming met bijvoorbeeld architect of aannemer tot en met de start verkoop. Dagelijks leer ik nieuwe dingen, bijvoorbeeld over transformatie, biodiversiteit en houtbouw.

Bij BPD krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De platte organisatiestructuur maakt dat je echt als team aan de projecten werkt. Ook kan ik mezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen dankzij de aangeboden coaching. Naast de goede sfeer in onze regio zou ik de gezelligheid en kennisuitwisseling met alle andere collega’s in het land niet willen missen.

BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Lisanne Snoeijen
Lisanne Snoeijen
Projectmanager
Mail Lisanne Snoeijen

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Neem contact op met Chris Strijbos van Novesta als je meer wilt weten over de functie

Chris Strijbos
Recruiter bij Novesta