Junior procescontroller regio Noord-West

40 uur Procescontrol Amsterdam
BPD nieuwbouw voor starters

Ben jij als een spin in het web van processen en stakeholders? Wil jij van A tot Z betrokken zijn bij, en bijdragen aan onze woningbouwprojecten? Ben jij zelfstandig, proactief en daadkrachtig? Bekijk dan onze vacature!

Als junior procescontroller kom je te werken binnen één van de 4 regio's binnen BPD, regio Noordwest. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam in het monumentale hoofdkantoor. Je werkt samen met zo'n 65 collega's aan inspirerende projecten, van Hyde Park tot Weespersluis. Voor elk nieuwbouwproject wordt een projectteam samengesteld met daarin onder andere een ontwikkelingsmanager, verkoopmanager, ontwikkelaar en een contentspecialist. Jij maakt als procescontroller onderdeel uit van deze projectteams. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van de processen van onze projecten en vormt de schakel tussen alle stakeholders. Je doet dit voor ongeveer 5 á 10 projecten en werkt daarbij dus met diverse projectteams tegelijkertijd samen. De projecten zijn vaak complex, zitten in verschillende fases en de duur varieert van een jaar tot soms wel meer dan 5 jaar.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic
Solliciteer direct

Wat ga jij bij ons doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van de processen en procedures van de projecten. Denk daarbij aan alle benodigde informatie met betrekking tot grondeigendom in het kadaster, contracten, vergunningen en het besluitvormingsproces. Je bewaakt de deadlines en bent de schakel tussen het projectteam en externen zoals bijvoorbeeld notarissen. Tevens heb je contact met bijvoorbeeld aannemers en gemeentes. Ook heb je regelmatig contact met collega’s van het hoofdkantoor van BPD in Amsterdam. Hier zitten diverse juridische, fiscale en financiële specialisten waar jij mee kunt sparren.

Je bent verantwoordelijk voor de juistheid van data van je projecten op basis waarvan managementrapportages worden gegenereerd. Op basis hiervan wordt o.a. de voortgang van de projecten op financieel vlak, de planning gemonitord. Jij bent eigenlijk het “geweten” van de organisatie en je stuurt jouw collega's waar nodig vanuit jouw rol bij. Je signaleert de eventuele knelpunten binnen projecten en komt met verbetervoorstellen.

BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

  • Je beschikt over minimaal een afgeronde hbo-opleiding met een studierichting zoals Rechten, Economie, of (Technische) Bedrijfskunde.
  • Als je al enige werk- of stage-ervaring hebt in het vastgoed, bij een aannemer of bij een notariskantoor is dat mooi meegenomen.
  • Ervaring bij een gebiedsontwikkelaar is niet noodzakelijk, affiniteit met de woningbouwmarkt uiteraard wel.
  • Je bent daadkrachtig, proactief, houdt makkelijk het overzicht over verschillende lopende projecten en werkt graag samen met collega’s in een team.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
  • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

We behoren tot de top 5% van beste werkgevers in Nederland volgens een werkbelevingsonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke bureau de MonitorGroep. Onze medewerkers behoren daarmee tot de gelukkigste in Nederland en ervaren in hun werk dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen, hun kennis en vaardigheden kunnen benutten en bovenal: dat ze veel plezier in hun werk hebben.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mirjam Loenen van Q-Logic. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Carina Hak over werken bij BPD
Als senior ontwikkelaar werk ik nauw samen met de ontwikkelingsmanager. We hebben veel verschillende disciplines in huis, zodat we snel kunnen schakelen. In de projecten waaraan ik werk ben ik blij te zien dat we bijdragen aan een groter aanbod van betaalbaar wonen

We zijn een grote organisatie wat veel voordelen biedt. Alles is goed geregeld en je hebt eenvoudig toegang tot de aanwezige kennis. BPD is allesbehalve log en je krijgt alle vrijheid om samen met je collega’s de projecten te ontwikkelen. Ook houden we ons als grootste ontwikkelaar veel bezig met belangrijke thema’s als betaalbaarheid en duurzaamheid.

De goede werksfeer bij BPD geeft me ontzettend veel energie. Ik geniet dagelijks van de mooie mix van mensen waarmee ik werk. Collega’s met wie je kunt lachen, collega’s met wie je kunt sparren en collega’s die zeer deskundig zijn. Er is erg veel kennis in huis, er wordt hard gewerkt, met enorm veel plezier.

Carina Hak BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling
Carina Hak
Senior ontwikkelaar
Mail Carina Hak

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

MirjamLoenen
Recruiter bij Q-Logic