Junior Bedrijfsjurist

40 uur Amsterdam Juridische Zaken
BPD nieuwbouw voor starters

Voor de afdeling Juridische Zaken op ons hoofdkantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Bedrijfsjurist. Heb jij hart voor de ontwikkeling van nieuwe leefomgevingen en oog voor detail? En wil jij met juridische kennis een bijdrage leveren aan inspirerende projecten in heel Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als Junior Bedrijfsjurist maak en beoordeel je de contracten die nodig zijn voor de gebiedsontwikkelingen van BPD. Je voert overleg met commerciële, technische en creatieve collega’s en je onderhandelt met samenwerkingspartners, gemeenten en beleggers om tot afspraken te komen. Je bent tevens adviseur van de directie en – met de afdeling Juridische Zaken – verantwoordelijk voor het verspreiden van relevante juridische kennis binnen de organisatie.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met mij.

Bpd Ariel Kozijn
Ariel Kozijn
Hoofd Juridische Zaken bij BPD
Direct solliciteren

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland en onderdeel van Rabobank. Sinds onze oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in, zowel voor huur- en koopwoningen, zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft. In die overtuiging richtten BPD en Rabobank in 2019 samen BPD Woningfonds op, volledig bestaand uit duurzame, betaalbare, nieuwbouw huurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen.

Wat ga je bij ons doen?

Je begeleidt en adviseert de collega’s op de regiokantoren bij de totstandkoming van contracten zoals koop-, samenwerkings-,en anterieure overeenkomsten maar ook biedingsbrieven en tenderstukken. Je draagt bij aan een commercieel verantwoord risicomanagement. Ook verricht je allerhande vennootschapsrechtelijke taken binnen de afdeling Juridische Zaken.

De afdeling Juridische Zaken bestaat uit 6 medewerkers en is het interne kenniscentrum ten aanzien van juridische kwesties en knowhow. Centraal georganiseerd in Amsterdam maar met wekelijkse aanwezigheid op de regiokantoren.

BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

  • 3 tot 6 jaar werkervaring als bedrijfsjurist en/of advocaat of een vergelijkbare functie
  • uitstekende kennis van het verbintenissenrecht en vennootschapsrecht
  • kennis van gebiedsontwikkeling is een pré
  • een stevige, benaderbare persoonlijkheid, communicatief vaardig en in staat zelfstandig te werken
  • een goed gevoel voor bedrijfsprocessen en –belangen
  • oplossingsgericht en in staat je aan te passen aan de veranderende omgeving

Dit bieden wij jou

Je werkt in een team van ervaren juristen waarin veel ruimte is voor kennisontwikkeling en -overdracht. Een spilfunctie waarin verschillende rechtsgebieden bij elkaar komen, een divers takenpakket met de mogelijkheid om je op meerdere vlakken te ontwikkelen. Je hebt daarnaast een actieve rol bij de totstandkoming van de projecten van BPD en werkt daarbij (in multidisciplinaire teams) samen met de commerciële, financiële en technische professionals van het bedrijf. Als grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland ben je betrokken bij inspirerende projecten. De afdeling Juridische Zaken kent een prettige, informele werksfeer waarin collegialiteit en saamhorigheid centraal staan.

Naast een uitstekend salaris, biedt BPD een variabele beloning, een mobiliteitsbudget, een budget voor persoonlijke ontwikkeling en een keuzebudget waaruit bijvoorbeeld extra vakantiedagen kunnen worden gekocht.

Solliciteren of meer weten?

Solliciteer direct en stuur je CV en motivatiebrief naar hrbpd@bpd.nl Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Ariel Kozijn, Hoofd Juridische Zaken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met mij.

Bpd Ariel Kozijn
Ariel Kozijn
Hoofd Juridische Zaken bij BPD