Hoofd Secretariaat

40 uur Delft Secretariaat
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Heb je hospitality hoog in het vaandel staan? Sta je voor je team en hou je ervan om mensen te coachen en te motiveren? Heb je een positieve, frisse blik en zie je altijd ruimte voor verbetering? Misschien ben jij dan wel de leidinggevende die wij zoeken!

Als hoofd secretariaat ga je werken bij één van de 4 regio’s van BPD, regio Zuidwest. Het regiokantoor is gevestigd in Delft, er werken zo'n 50 collega's en de directie bestaat uit 2 regiodirecteuren. Als hoofd secretariaat geef je leiding aan het secretariaat en de facilitaire afdeling. Je maak onderdeel uit van het regionale managementteam.

Je team zorgt ervoor dat de collega's in de regio hun werk optimaal kunnen doen en dat zij een prettige werkomgeving hebben. De collega's op het secretariaat zijn ervaren en er ligt een goede basis. Om ook in de toekomst een optimale service te kunnen blijven leveren zullen er ook nog een aantal slagen gemaakt moeten worden. De directie heeft met name behoefte aan een hoofd secretariaat met een frisse blik, die oog heeft voor procesverbeteringen en hospitality hoog in het vaandel heeft staan. Iemand die staat voor het team, hen helpt richting te geven en zich verder te ontwikkelen.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Wat ga jij bij ons doen?

Naast het leidinggeven aan en ontwikkelen van de medewerkers op het secretariaat, faciliteer jij de regiodirectie en ontzorg je hen in alle dagelijkse werkzaamheden. Je bewaakt zelfstandig acties, fungeert als linking pin binnen en buiten de organisatie. Je bereidt MT-vergaderingen voor en volgt de acties hieruit op en coördineert bijeenkomsten. Veel zaken zijn op landelijk niveau geregeld bij BPD, het is jouw verantwoordelijkheid projecten te coördineren en te communiceren naar de regio. Daarom is het ook belangrijk dat je gevoel hebt voor wat er binnen het bedrijf speelt, en daarmee ook buiten de regio. Bij deze projecten kun je bijvoorbeeld denken aan in- en externe (project) communicatie en PR ter versterking van het merk BPD in de regio.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (bijvoorbeeld hotelschool of hospitality management)
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een leidinggevende functie
  • Je voelt je prettig in een coachende rol en zet graag de lijnen uit
  • Je blijft actief op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en deze deelt met je collega's
  • Je hebt een goed gevoel heeft voor verhoudingen en op alle niveaus, zowel in- als extern
  • Je schakelt snel, bent positief en toegankelijk en krijgt vanuit verbinding mensen met je mee
  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door o.a. een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
  • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022
  • De kans om deel uit te maken van een gemotiveerd, betrokken en ervaren team en werken in een organisatie waar ondernemerschap, resultaatgerichtheid, samenwerking en wendbaarheid kernwaarden zijn

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.  Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Mirjam Loenen van Q-Logic. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Mirjam Loenen
Recruiter bij Q-Logic