E-businessmanager

40 uur BPD Woningsfonds Amsterdam
BPB nieuwbouw voor jong stel

Wil jij bijdragen aan de online verhuur van betaalbare en duurzame nieuwbouwwoningen? Ben jij degene die wensen van huurders, ontwikkelaars en beleggers weet samen te brengen? En heb jij het in je om BPD Woningfonds verder op de (digitale) kaart zetten? Dan is deze vacature iets voor jou!

BPD Woningfonds is een uniek woningfonds dat bestaat uit duurzame, betaalbare nieuwbouwhuurwoningen bestemd voor huishoudens met een middeninkomen. Als e-businessmanager ben je verantwoordelijk voor het verder opzetten en uitbouwen van de e-business activiteiten van het woningfonds. Samen met je collega’s richt jij je op het online aanbieden van de huurwoningen. En met je kennis van digitale toepassingen werk je mee aan de verdere digitalisering van het ontwikkelproces dat nodig is om voldoende huurwoningen te realiseren, die voldoen aan wensen van onze huurders.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Karel Zieleman
Recruiter Claassen Company
Direct solliciteren

Wat ga jij doen bij ons?

Als e-businessmanager ben je verantwoordelijk voor de verdere opbouw van het digitale klantplatform. Je gaat op zoek naar het optimum tussen het eindproduct (tijdens de ontwikkeling van nieuwe middenhuurwoningen) en de wensen van de huurder (tijdens de klantreis): jij brengt de wensen van de huurders, ontwikkelaar en belegger samen. Dit doe je door het genereren van leads, het initiëren en coördineren van de eerste verhuur, klantenquêtes en huurderstevredenheidsonderzoeken. Ook draag je bij aan de opzet en inrichting van sturingsinformatie (PowerBI) om de e-commerce activiteiten optimaal te bewaken en hierover te adviseren.

BPD nieuwbouw voor jong stel

Dit ben jij

 • Je hebt een hbo- of academische opleiding afgerond, bij voorkeur in de richting van Marktonderzoek, Communicatie en/of Marketing.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring in e-business, e-commerce (B2C).
 • Ervaring bij een institutionele (vastgoed-)beleggersorganisatie is een pre.
 • Je hebt kennis van CRM-systemen en online consumentenmarketing.
 • Je bent ervaren in het verzamelen en analyseren van (markt)informatie.
 • Je hebt affiniteit met gebiedsontwikkeling en woningbouw.
 • Je herkent jezelf in de omschrijving van “denkende doener”.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Een aantrekkelijk mobiliteitsbudget waarmee je zelf kan bepalen hoe je je het liefst verplaatst.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. In 2019 richtte BPD BPD Woningfonds op, een fonds volledig bestaand uit duurzame en betaalbare nieuwbouwhuurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen in Nederland. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

We behoren tot de top 5% van beste werkgevers in Nederland volgens een werkbelevingsonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke bureau de MonitorGroep. Onze medewerkers behoren daarmee tot de gelukkigste in Nederland en ervaren in hun werk dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen, hun kennis en vaardigheden kunnen benutten en bovenal: dat ze veel plezier in hun werk hebben.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Karel Zieleman van Claassen Company. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD.

Lisanne den Hoed over werken bij BPD
Binnen mijn werk ga ik op zoek naar de juiste datagedreven oplossingen voor mijn collega’s en onze klanten. Deze innovatieprojecten zijn erg divers. Ik werk samen met collega’s uit diverse werkvelden die allemaal hun eigen expertise hebben. Zo leer je van elkaar!

Als data analist faciliteer en enthousiasmeer ik mijn collega's op het gebied van data-analyse en datagedreven werken. Hiervoor kijk ik naar marktontwikkelingen, nieuwe data innovaties en ben ik vaak in gesprek met collega’s. Door wensen en behoeften van klanten beter te begrijpen kan BPD verder komen in haar ambitie om op data gebaseerd gebieden te ontwikkelen.

Ik werk aan diverse innovatieprojecten, van strategie tot ontwikkeling en van user-centered design tot advanced analytics. Binnen mijn rol is er veel vrijheid om nieuwe verbeteringen te initiëren. Door samen te werken met collega’s uit diverse werkvelden maken we met elkaar een succes van data-gedreven innovaties.

Lisanne den Hoed
Lisanne den Hoed
Data analist
Mail Lisanne den Hoed

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem contact op met onze recruiter.

Karel Zieleman
Recruiter Claassen Company