Directeur Verkoop & Gebiedsmarketing

40 uur Verkoop & Gebiedsmarketing Amsterdam
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Voel jij je verbonden met de maatschappelijke en urgente woningbouwopgave in Nederland? Wil jij als commerciële strateeg sturing geven aan onze professionele verkooporganisatie en het steeds verder digitaliseren van het verkoopproces? En heb je als directeur zeer ruime strategische en operationele ervaring binnen de woningmarkt? Dan is deze baan met impact iets voor jou!

Als directeur Verkoop & Gebiedsmarketing heb je een uitdagende functie in het hart van de organisatie. Je maakt onderdeel uit van het MT Nederland en geeft leiding aan een professionele en uniforme verkooporganisatie waaronder het Verkoop-, Content en E-Businessteam (waarvan 17 direct reports). Met je visie, daadkracht en enthousiasme werk je aan de richting en strategie op het gebied van verkoop, digitalisering en marketing. Je bent eindverantwoordelijk voor het realiseren van de geplande verkoopaantallen (circa 6.000 per jaar). Door het verkoopproces nog verder te digitaliseren zorg je ervoor dat steeds beter wordt ingespeeld op de wensen van de woonconsument en de klantgerichte ontwikkeling van nieuwe woongebieden op basis van klantdata.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Koen Vermulst
Recruiter bij Dux Nova
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je geeft leiding aan de centrale verkoop afdeling en stuurt direct het hoofd verkoopmanagement, de manager content, de senior verkoopmanagers, de e-businessmanager en marketingadviseurs aan.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor de daadwerkelijke verkoop aan particuliere kopers.
 • In deze rol ben je sturend en leidend in het verkoop- en e-businessbeleid en hebt hierin een grote ambassadeursrol naar de (regio)directie.
 • Je bent een aanjager in het aanscherpen en optimaliseren van de klantcontactstrategie, het uniform service level (ook naar onze partners) en het klanttevredenheidonderzoek.
 • Je houdt zowel intern als extern jouw netwerk op orde en hebt proactief oog voor externe ontwikkelingen.
 • Je bent in staat het verkoopproces voortdurend te verbeteren. Onder andere door het verder optimaliseren van het verkoopbeleid, de centrale aandacht voor strategische marketingvraagstukken en het onderzoeken en implementeren van de mogelijkheden om ons verkoopplatform nog verder de verbeteren.
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

 • Je hebt een relevante wo-opleiding succesvol afgerond.
 • Je hebt minimaal 10 jaar strategische en operationele werkervaring binnen het verkoop en gebiedsmarketing domein in woningbouw.
 • Je beschikt over een duidelijke visie en strategisch vermogen. Waarmee je in staat bent op directieniveau te adviseren en draagvlak te creëren.
 • Je hebt ruime managementervaring, met aantoonbaar meer dan 25 professionals aangestuurd.
 • Je bent besluitvaardig, organisatiesensitief, sociaal zeer vaardig en beschikt over de goede contactuele en commerciële eigenschappen.
 • Tot slot heb je aantoonbare affiniteit of ervaring met digitaliseringsprocessen.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

We behoren tot de top 5% van beste werkgevers in Nederland volgens een werkbelevingsonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke bureau de MonitorGroep. Onze medewerkers behoren daarmee tot de gelukkigste in Nederland en ervaren in hun werk dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen, hun kennis en vaardigheden kunnen benutten en bovenal: dat ze veel plezier in hun werk hebben.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Koen Vermulst van Dux Nova. Hij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Lisanne den Hoed over werken bij BPD
Binnen mijn werk ga ik op zoek naar de juiste datagedreven oplossingen voor mijn collega’s en onze klanten. Deze innovatieprojecten zijn erg divers. Ik werk samen met collega’s uit diverse werkvelden die allemaal hun eigen expertise hebben. Zo leer je van elkaar!

Als data analist faciliteer en enthousiasmeer ik mijn collega's op het gebied van data-analyse en datagedreven werken. Hiervoor kijk ik naar marktontwikkelingen, nieuwe data innovaties en ben ik vaak in gesprek met collega’s. Door wensen en behoeften van klanten beter te begrijpen kan BPD verder komen in haar ambitie om op data gebaseerd gebieden te ontwikkelen.

Ik werk aan diverse innovatieprojecten, van strategie tot ontwikkeling en van user-centered design tot advanced analytics. Binnen mijn rol is er veel vrijheid om nieuwe verbeteringen te initiëren. Door samen te werken met collega’s uit diverse werkvelden maken we met elkaar een succes van data-gedreven innovaties.

Lisanne den Hoed
Lisanne den Hoed
Data analist
Mail Lisanne den Hoed

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Koen Vermulst
Recruiter bij Dux Nova