Contentspecialist

32 - 40 uur Delft Verkoop & Gebiedsmarketing
BPD nieuwbouw voor starters

Ben jij een ervaren online contentspecialist, die met passie en drive onze nieuwbouwprojecten verder op de kaart wil zetten? Bedenk jij graag slimme contentstrategieën en ben jij in staat aantrekkelijke content te creëren voor mensen die op zoek zijn naar hun droomwoning? Bekijk dan onze vacature!

Als contentspecialist denk je altijd vanuit de klant en faciliteer je de online klantreis met duidelijke en aantrekkelijke content. Je werkt aan online marketingplannen voor diverse nieuwbouwprojecten, bijvoorbeeld voor een nieuw project in Rotterdam. Samen met collega’s van het projectteam bespreek en bepaal je welke beelden passen bij de sfeer van de nieuwe leefomgeving. In het contentmanagementsysteem zet je de basis van de nieuwe website neer. Vervolgens ga je aan de slag met het creëren van de juiste content, die je op het juiste moment via diverse online kanalen verspreidt. Via online dashboards hou je de voortgang in de gaten; van het websitebezoek tot het aantal belangstellenden en verkopen van het nieuwbouwproject. Zo kan je werkweek in je nieuwe rol eruit zien!

Samen met 14 andere contentspecialisten en 3 webredacteuren ben je onderdeel van de centrale afdeling Verkoop & Gebiedsmarketing en je rapporteert aan de manager Content. Iedere contentspecialist ondersteunt een regiokantoor. Jouw regio wordt Zuid-West. Eén dag per week ben je, met alle contentspecialisten, bij ons op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Jasmijn Vermeulen
Recruiter bij Freelancers United
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je vertaalt de verkoopstrategie naar online marketingplannen voor nieuwbouwprojecten in regio Zuid-West. Vaak gaat het om binnenstedelijke nieuwbouwprojecten.
 • Je adviseert de verkoopmanagers en andere collega’s over de inzet van online kanalen.
 • Je bedenkt, realiseert en beheert aantrekkelijke content die past bij het nieuwbouwproject en de informatiebehoefte van de klant.
 • Je beheert projectwebsites en zorgt voor aansprekende webteksten en aantrekkelijke visuele content van het gebied en nieuwbouwproject.
 • Je bent verantwoordelijk voor de continue verbetering van de online content en de customer journey. Dat is deels uitvoerend, maar vooral adviserend en faciliterend naar je interne opdrachtgevers.
 • Je denkt en werkt mee aan de verdere verbetering van het online verkoopplatform van BPD en de ruim 200 projectwebsites die daar onderdeel van zijn.
BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

 • Afgeronde hbo-opleiding communicatie, digitale media, marketing of journalistiek.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring en ruime ervaring met contentmarketing, e-mailmarketing, conversieoptimalisatie en tools voor online communicatie.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en bent bedreven in schrijven voor het web.
 • Je bent resultaatgericht, analytisch, verbindend, klantgericht, stressbestendig, initiatiefrijk en creatief.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

We behoren tot de top 5% van beste werkgevers in Nederland volgens een werkbelevingsonderzoek uitgevoerd door het onafhankelijke bureau de MonitorGroep. Onze medewerkers behoren daarmee tot de gelukkigste in Nederland en ervaren in hun werk dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen, hun kennis en vaardigheden kunnen benutten en bovenal: dat ze veel plezier in hun werk hebben.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Jasmijn Vermeulen van Freelancers United. Of luister de podcast waarin Jasmijn in gesprek gaat met Viviène Werner, manager Content, over werken als contentspecialist bij BPD. De vacature staat open tot we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Jasmijn Vermeulen
Recruiter bij Freelancers United