Contentspecialist regio Zuid

32 - 40 uur Eindhoven Verkoop & Gebiedsmarketing
BPD nieuwbouw voor starters

Ben jij een enthousiaste online contentspecialist? Wil jij met passie en drive onze nieuwbouwprojecten in Zuid-Nederland met slimme contentstrategieën en aantrekkelijke content verder op de kaart zetten? Is je eerste gedachte: ‘Kom maar op!’? Lees dan vooral verder!

Als online contentspecialist denk je altijd vanuit de klant en treed je op als regisseur van de klantreis. Je concrete doel is dat je de klantreis in alle fases zo goed mogelijk voorziet van aantrekkelijke en relevante content: passend bij de doelgroep van het nieuwbouwproject, op het juiste moment en via de juiste online kanalen.

Een voorbeeld van een werkweek is dat jij het online marketingplan uitwerkt voor een nieuwbouwplan in de omgeving van Eindhoven. Je bespreekt dit met je collega’s in het projectteam. Samen bepalen jullie welke beelden passen bij de sfeer van de nieuwe woonomgeving. Samen met de webredacteur zet je in het contentmanagementsysteem de basis van de nieuwe website neer. Na livegang hou je via online dashboards de voortgang in de gaten; van het websitebezoek tot het aantal belangstellenden en verkopen van het nieuwbouwproject. Zo kan je werkweek in je nieuwe rol eruit zien!

Samen met 16 andere contentspecialisten en 3 webredacteuren ben je onderdeel van de centrale afdeling Verkoop & Gebiedsmarketing. Jij gaat als contentspecialist werken voor ons regiokantoor in Eindhoven. Een dag per week werk je samen met alle andere contentspecialisten op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Maxime Kasius
Recruiter bij Freelancers United
Solliciteer

Wat ga jij bij ons doen?

 • Je vertaalt de verkoopstrategie naar online marketingplannen. Het doel: een succesvolle verkoop van nieuwbouwprojecten in Zuid-Nederland.
 • Je adviseert de verkoopmanagers en andere collega’s over de inzet en het gebruik van online kanalen.
 • Je bedenkt, realiseert en beheert aantrekkelijke content die past bij het nieuwbouwproject en de informatiebehoefte van de klant. Je zorgt ervoor dat de content eenduidig en van professionele kwaliteit is.
 • Je maakt en beheert meerdere projectwebsites in samenwerking met de webredacteur.
 • Je denkt en werkt mee aan de verdere verbetering van het online platform van BPD en de ruim 200 websites die daar onderdeel van zijn.
BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

 • Je hebt 6-9 jaar werkervaring en ruime ervaring met onder andere online contentmarketing, e-mailmarketing, conversieoptimalisatie en tools voor online communicatie.
 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond in de richting van (Digitale) Communicatie, Digitale Media, Marketing of (Digitale) Journalistiek.
 • Je bent resultaatgerichtheid, verbindend, klantgerichtheid, aanpassingsvermogen, stressbestendigheid, initiatiefrijk, creativiteit en analytisch.
 • Je beheerst de Nederlandse taal en bent bedreven in schrijven voor het web.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Leer onze organisatie kennen

Solliciteren of meer weten?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Maxime Kasius van Freelancers United. Zij doet de eerste gespreksronde en kan je natuurlijk meer vertellen over de functie en werken bij BPD. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Lisanne Snoeijen over werken bij BPD
Binnen mijn rol als projectmanager krijg ik iedere dag de kans om me bezig te houden met nieuwe uitdagingen. Binnen twee grote gebiedsontwikkelingen ben ik het aanspreekpunt voor alle samenwerkende partijen. Geen dag is hetzelfde en daar word ik blij van

Als projectmanager ben ik het aanspreekpunt voor alle partijen gedurende het gehele ontwikkelingstraject, van de uitwerking van het stedenbouwkundig plan tot de ontwikkeling van woningen, de afstemming met bijvoorbeeld architect of aannemer tot en met de start verkoop. Dagelijks leer ik nieuwe dingen, bijvoorbeeld over transformatie, biodiversiteit en houtbouw.

Bij BPD krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De platte organisatiestructuur maakt dat je echt als team aan de projecten werkt. Ook kan ik mezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen dankzij de aangeboden coaching. Naast de goede sfeer in onze regio zou ik de gezelligheid en kennisuitwisseling met alle andere collega’s in het land niet willen missen.

BPD Bouwfonds Gebiedsontwikkeling Lisanne Snoeijen
Lisanne Snoeijen
Projectmanager
Mail Lisanne Snoeijen

Op de hoogte blijven van ons werk?

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Maxime Kasius
Recruiter bij Freelancers United