Projectmanager

40 uur Eindhoven Projectmanagement
BPD nieuwbouw voor emptynesters

Ben jij klaar voor een tweede stap in je carrière als projectmanager? En wil je in de regio van Breda aan de slag met het realiseren van aantrekkelijke leefomgevingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als projectmanager heb je een allround functie in het totale ontwikkeltraject. Jouw doel is het realiseren van een leefbare woonomgeving. Je regisseert bij het ontwerpen en ontwikkelen van zowel grote als kleine woongebieden. Dit doe je in een projectteam van BPD in samenwerking met gemeenten, semi overheden, andere ontwikkelaars en adviseurs, zoals stedenbouwkundigen, architecten, constructeurs en overige stakeholders. 

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. We zijn werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in deze landen. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD is onderdeel van Rabobank. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren.

Waar staat BPD voor?

Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in, zowel voor huur- en koopwoningen, zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft. In die overtuiging richtten BPD en Rabobank in 2019 samen BPD Woningfonds op, volledig bestaand uit duurzame, betaalbare, nieuwbouw huurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen.

Wat ga je bij ons doen?

Je hoofdtaak is het zorgdragen voor de uitwerking van jouw opstalprojecten uit de BPD portefeuille binnen de condities van het fasedocument. Tevens draag je zorg voor de selectie van de bouwpartner en de totstandkoming van de contracten daaromtrent. Je voert regie over en bent verantwoordelijk voor het adequaat doorlopen van de planologische procedures in samenspraak met de betreffende instanties. Daarbij waarborg je in bewaak je de planning, budgetten en kwalitatieve eisen.

Daarnaast adviseer je binnen jouw projectteam over verkavelings- en bebouwingsmogelijkheden op gebiedsniveau tijdens de haalbaarheids- en ontwikkelfase. Eén van de taken daarbij is het opstellen van haalbaarheidsanalyses. In deze rol zorg je voor een optimale vertaling van de klantwens binnen jouw werkzaamheden. Je neemt deel aan projectprijsvragen en onderzoekt nieuwe (binnenstedelijke) opgaven in het acquisitietraject. In binnenstedelijke ontwikkelingen ben je in staat om het ontwikkeltraject voor complexe multifunctionele projecten te ondersteunen.  

BPD nieuwbouw voor emptynesters

Dit ben jij

  • Je hebt 4 tot 7 jaar relevante werkervaring in de vastgoedbranche en ruime kennis van project- en gebiedsontwikkeling
  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld op het gebied van bouwkunde, vastgoedkunde, bouwtechnische bedrijfskunde
  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van (binnenstedelijke) projecten
  • Je hebt een brede maatschappelijke oriëntatie
  • Je bent een teamplayer en de volgende competenties zijn op jou van toepassing: ondernemend, communicatieve vaardigheden, commercieel, organisatiesensitiviteit, resultaatgerichtheid, samenwerken, wendbaar en creatief
  • Je beschikt over een relevant netwerk

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen waaronder een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
  • Inspirerende projecten, prettige werksfeer en leuke collega’s
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022

Solliciteren?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Eric Blatter van Novesta. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie.

Eric Blatter
Recruiter bij Novesta