Projectmanager

40 uur Delft Projectmanagement
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Heb jij ruime ervaring in het zelfstandig ontwikkelen van woningbouwprojecten vanaf de haalbaarheidsfase tot de realisatie? En zie jij een uitdaging in het ontwikkelen van projecten zowel binnen als buiten de stad? Dan ben jij de projectmanager waar wij voor ons regiokantoor in Delft naar op zoek zijn.

Het zelfstandig ontwikkelen van projecten in de periferie en uitleglocaties, als ook binnenstedelijke multifunctionele projecten: hier ligt jouw uitdaging. Je hebt een allround functie als projectmanager in het totale ontwikkeltraject. Je bent verantwoordelijk voor de gehele uitontwikkeling van projecten, totdat deze gerealiseerd zijn. Binnen projectteams ben je ondersteunend in de haalbaarheidsfase en trekker vanaf de haalbaarheidsfase van gebiedsontwikkelingen en projecten. Dit gaat in samenwerking met het gemeenten, semi overheden, andere ontwikkelaars en adviseurs, zoals stedenbouwkundigen, architecten, constructeurs, bouwpartners en overige stakeholders.

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. We zijn werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in deze landen. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 365.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD is onderdeel van Rabobank. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren. Het kantoor van regio Zuid-West is in Delft gevestigd. Collegialiteit, een goede werksfeer en loyaliteit naar elkaar én de onderneming vinden wij belangrijk.

Waar staat BPD voor?

Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in, zowel voor huur- en koopwoningen, zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft. In die overtuiging richtten BPD en Rabobank in 2019 samen BPD Woningfonds op, volledig bestaand uit duurzame, betaalbare, nieuwbouw huurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen.

Wat ga je bij ons doen?

Als projectmanager stel je binnen jouw projectteams in samenspraak met de commercieel eindverantwoordelijke van een project de haalbaarheidsanalyses op en ontwikkel je na goedkeuring hiervan zelfstandig projecten uit vanaf die fase tot aan de realisatie. Je zorgt daarbij voor een optimale vertaling van de kaders die in de haalbaarheidsfase zijn bepaald. Je voert regie over en bent verantwoordelijk voor het adequaat doorlopen van de planologische procedures in samenspraak met de betreffende instanties en bewaakt de projectplanning, het budget en de kwaliteit en zorgt voor het meest optimale resultaat. In multidisciplinaire teams neem je eventueel deel aan projectprijsvragen en onderzoekt nieuwe (binnenstedelijke) opgaven in het acquisitietraject.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld op het gebied van bouwkunde, vastgoedkunde, bouwtechnische bedrijfskunde
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als (gebieds-) ontwikkelaar in de vastgoedbranche en met name in de woningbouw
  • Je hebt ruime kennis van project- en gebiedsontwikkeling
  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van met name woningbouwprojecten, zowel in de periferie en uitleglocaties als ook bij binnenstedelijke (multifunctionele) projecten
  • Je bent ondernemend, resultaat- en samenwerkingsgericht, collegiaal, initiërend, verbindend en breed maatschappelijk georiënteerd

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen waaronder een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
  • Inspirerende projecten, prettige werksfeer en leuke collega’s
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022

Solliciteren?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Koen Vermulst van Dux Nova. De eerste gespreksronde wordt door Dux Nova gedaan. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie.

Koen Vermulst
Recruiter bij Dux Nova