Procescontroller

40 uur Eindhoven Procescontrol
BPD nieuwbouw voor starters

Ben jij HEAO of MER opgeleid en in staat een project vanaf de verwerving tot en met de nacalculatie in control te houden? Wij zijn op zoek naar dé persoon die dit proces bewaakt en ingrijpt als het proces een andere wending krijgt.

In deze veelzijdige functie ben je procesbewaker, coördinator, facilitator, maar zeker aanjager en sparringpartner. Je zorgt er (mede) voor dat projecten worden gerealiseerd op planning, zowel op de kernaspecten tijd, kwaliteit als financieel. Je voert procescontrole uit bij het afhandelen van contracten, van aankoop tot de afronding bij verkoop. Je adviseert, ondersteunt én prikkelt projectmanagers, ontwikkelingsmanagers, locatiemanagers en leden van planteams. Je hebt contacten met notariaat, aannemers, gemeenten, marktpartijen, externe adviseurs en partners van BPD. Met jouw frisse blik en helikopterview lever jij een bijdrage aan interne procesverbetering en optimalisatie. Hier ligt jouw verantwoordelijkheid.

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie.

Wie zijn wij?

BPD, Bouwfonds Property Development, is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. We zijn werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in deze landen. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 356.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is.

Waar staat BPD voor?

Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in, zowel voor huur- en koopwoningen, zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft. In die overtuiging richtten BPD en Rabobank in 2019 samen BPD Woningfonds op, volledig bestaand uit duurzame, betaalbare, nieuwbouw huurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen. BPD is onderdeel van Rabobank.

Wat ga je bij ons doen?

Deze functie vraagt een veelzijdige rol van jou als persoon. In verschillende projecten draag jij zorg voor (juridische en fiscale) beslisdocumenten en voor de totstandkoming van de koop- / aannemingsovereenkomst voor de regio Zuid.  Hierin borg je de afspraken met het notariaat en externe adviseurs, qua tijd en inhoud. Jij bent de spin in het web en monitort de prognoses, begrotingen en de afspraken. Lopen processen niet zoals gepland en signaleer jij problemen of vertraging? Dan kom jij in actie en komt met een (verbeter)voorstel. Je onderbouwt dit met behulp van de juiste informatie en borgt dit aan de hand van verschillende managementrapportages, zodat jij jouw collega’s kan meenemen op elk vlak. Jouw team bestaat uit drie andere collega Procescontrollers en wordt aangestuurd door de Manager Operations.

BPD nieuwbouw voor starters

Dit ben jij

  • Relevante HBO opleiding: HEAO of MER
  • Minimaal 4 tot 8 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent accuraat, resultaatgericht, coöperatief en faciliterend ingesteld, maar ook assertief
  • Je spreekt je collega’s aan op zaken omtrent planning en deadlines en je bent een aanjager
  • Je beschikt over een helikopterview om het overzicht te houden en processen te doorzien en indien mogelijk te verbeteren en optimaliseren
  • Je hebt affiniteit met financieel-economische zaken
  • Je hebt oog voor juridische en fiscale zaken, maar je hoeft geen jurist te zijn

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget
  • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door o.a. een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget
  • Gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij regelmatig de mogelijkheid om mee te doen aan een preventief medisch onderzoek

Solliciteer vandaag nog

Mail je cv en motivatiebrief naar onze recruiter

Solliciteren
Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie.

Lennard Krens
Recruiter bij Novesta