Locatiemanager

40 uur Amersfoort Locatiemanagement
BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Wil jij een gebied waarin mensen prettig wonen en leven letterlijk vormgeven? En ben jij in staat om de volledige gebiedsontwikkeling te overzien en alle belangen goed te stroomlijnen? Dan ben jij de locatiemanager waar wij voor onze regio Noord-Oost & Midden naar op zoek zijn.

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren, ontwikkelen en realiseren van middelgrote tot grootschalige en/of integrale stedenbouwkundige gebiedsontwikkelingen. Je hebt een proactieve en sturende functie in het totale ontwikkeltraject. Je bent de persoon die beoordeelt en adviseert over ontwikkelingsstrategieën van BPD. En je doet dat in nauwe samenwerking met gemeenten, semi overheden, andere ontwikkelaars en adviseurs, zoals stedenbouwkundigen, architecten, constructeurs en overige stakeholders.

In je rol als locatiemanager zorg je dat betrokkenen in het ontwikkelproces op de juiste manier worden aangestuurd. Je zorgt voor het behalen van de doelen conform contractuele afspraken en binnen de kaders van de grondexploitatie. Je voert de regie over de kwaliteit van zowel interne als externe partijen en creëert bestuurlijk en organisatorisch draagvlak.

Je bent een belangrijke spil in het netwerk die het projectkader met behulp van een ontwikkelingsplan en strategie opstelt en uitvoert. In het voortraject werk je samen met de ontwikkelingsmanager. In de realisatiefase werk je nauwe samen met de projectmanager. Hierbij houd je rekening met het juridisch en planologisch kader. Daarnaast bewaak je de overall planning en breng je tijdig het ‘kritieke pad’ in kaart en stuur je bij waar nodig.

Binnen jouw werkzaamheden adviseer en ondersteun je proactief ten aanzien van de bedrijfsvoering en de integrale strategievorming.

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie.

Wie zijn wij?

BPD, Bouwfonds Property Development, is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. We zijn werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in deze landen. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 356.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is.

Waar staat BPD voor?

Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in, zowel voor huur- en koopwoningen, zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft. In die overtuiging richtten BPD en Rabobank in 2019 samen BPD Woningfonds op, volledig bestaand uit duurzame, betaalbare, nieuwbouw huurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen. BPD is onderdeel van Rabobank.

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

  • Je hebt ruime (projectmanagements-)ervaring in en gedegen kennis van de aansturing van grotere projecten binnen de gebiedsontwikkeling
  • WO werk- en denkniveau, relevante richting
  • Je herkent jezelf in de volgende competenties: beïnvloedend en samenbindend vermogen, besluitvaardigheid, overtuigingskracht en inspireren

Sollicitatieprocedure

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Eric Blatter van Novesta. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Interesse?

Neem contact op met onze recruiter als je meer wilt weten over de functie.

Eric Blatter
Recruiter bij Novesta