Werken bij

De medewerkers van BPD vormen ons belangrijkste kapitaal. Wij prijzen ons gelukkig met zo'n 300 ervaren professionals die zich kenmerken door hun ondernemende aanpak en passie voor hun vak.

Om te kunnen zorgen dat onze BPD'ers in hun dagelijks werk kunnen blijven excelleren, investeren we continu in het ontwikkelen van hun kennis en expertise. Dit gebeurt onder meer door middel van interne en externe masterclasses en cursussen. Daarnaast geven wij consequent en continu aandacht aan het optimaliseren van ons kennismanagement hetgeen leidt tot een hoogwaardig personeelsbestand.

De cultuur van BPD kenmerkt zich door ondernemerschap, samenwerken, resultaatgerichtheid en het vermogen tot veranderen. De focus ligt daarbij op het menselijke aspect: dynamiek en beweging. 

BPD maakt deel uit van Rabobank. Op dit moment is de CAO van de Rabo Vastgoedgroep nog van toepassing. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen. Daarnaast biedt BPD de medewerker die initiatief, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid toont, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures en sollicitatieprocedure

Reageer je op een van de vacatures? Dan doorloop je een bepaalde procedure. Hoe deze er uitziet, leggen wij graag uit.

> Sollicitatieprocedure

Interesse om bij BPD  te werken? Maar zijn er geen vacatures of heb je geen vacature gezien die bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar hrbpd@bpd.nl.

Senior salarisadministrateur & Functioneel beheerder

BPD zoekt voor haar hoofdkantoor in Amsterdam een Senior salarisadministrateur & Functioneel beheerder.

Bekijk vacature

Kijk ook op