Online een nieuwbouwwoning kopen

Het is in een aantal nieuwe woonwijken van BPD mogelijk om online een huis te kopen. Geïnteresseerden kunnen zich online inschrijven en online hun handtekening zetten onder een koopcontract. 

Woonwijken waar geïnteresseerden online kunnen kopen zijn Hoef en Haag in Vianen (www.hoefenhaag.nl), KVL West in Oisterwijk (www.nieuwbouw-kvl.nl) en Waterhof in de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht (www.nieuwbouw-devolgerlanden.nl). 

Online kopen vanaf 2017

Vanaf 2017 zijn alle nieuwbouwwoningen van BPD ook online te koop. Geïnteresseerden maken een online profiel aan en ontvangen in hun eigen omgeving plattegronden, tekeningen en informatie van het huis, de wijk en de verdere omgeving.

Op elk moment is het mogelijk om persoonlijk contact op te nemen met BPD of een makelaar via telefoon, chat, e-mail. Ook is het mogelijk om face to face af te spreken voor aanvullende informatie.

Op de hoogte blijven?

Waar ga jij wonen? Vind in ons aanbod van nieuwbouwwoningen jouw nieuwe droomhuis en schrijf je in. We houden je dan op de hoogte van de voortgang van de nieuwe woonwijk waar jouw interesse naar uitgaat. 

Kijk ook op