Start verkoop derde fase project Assenrade wederom groot succes

Hattem, 28 mei 2015 – Gisteravond startte VOF Assenrade (een samenwerking tussen BPD en Epavlis) met de verkoop van de derde fase in nieuwbouwproject Assenrade te Hattem. Ook deze derde fase is weer goed bezocht!

De derde fase bestaat uit 27 koopwoningen in diverse types: rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen. Een deel van de rijwoningen langs de rand van het nieuwbouwproject tussen Hattem en Zwolle wordt uitgevoerd met de kenmerkende veranda's. Deze fase is versneld in verkoop genomen doordat de voorgaande fase binnen korte tijd was uitverkocht.

Henri Schimmel namens VOF Assenrade: ‘De belangstelling voor wonen in Assenrade blijft onze verwachtingen overtreffen en is zelfs opvallend in de aantrekkende woningmarkt zoals wij die landelijk ervaren. Dit is naast de kwaliteiten van Hattem toe te rekenen aan de uitstekende reputatie van Assenrade als woonwijk'.

Start verkoop derde fase project Assenrade druk bezocht

Over Assenrade

Assenrade is een nieuwbouwproject in Hattem en ligt direct achter de Geldersedijk, op de plek waar de Veluwe en de IJssel samenkomen. Op deze plek worden in totaal zo'n 275 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De rijk gedetailleerde en kenmerkende architectuur refereert aan het historische centrum van Hattem. Het plangebied is op loopafstand van het vestingstadje Hattem, met het gezellige stadscentrum, historische gevels, restaurants, terrasjes en winkels. In Hattem is het rustig wonen op korte afstand van de stad Zwolle. Uiteraard is er ook veel aandacht voor groen en water in Assenrade. Kijk voor meer informatie op www.woneninassenrade.nl.

Kijk ook op