Informatieavond nieuwbouwwoningen in Haastrecht

Delft, 22 mei 2015 – De Ontwikkelingscombinatie Bergvliet (BPD en GB Vastgoed) is recent de verkoop gestart van de eerste woningen in het nieuwbouwplan Bos en Water. Voor geïnteresseerden wordt op donderdagavond 28 mei a.s. een informatiebijeenkomst gehouden in Hotel – Eetcafé "Over de brug" aan de Veerlaan 1 in Haastrecht. Tussen 18.30 en 20.00 uur zijn de betrokken partijen aanwezig om vragen te beantwoorden en de uitgebreide brochure te overhandigen aan belangstellenden.

Nieuwbouwplan Bos en Water

Bos en Water wordt gerealiseerd tussen het Haastrechtse Bos en de bestaande bebouwing van de wijk Bergvliet. In het nieuwbouwplan worden in totaal 67 eengezins-, twee-onder-een-kap-, vrijstaande en levensloopbestendige woningen ontwikkeld. Fase 1 bestaat uit 8 rijwoningen vanaf € 214.000,- v.o.n., 4 twee-onder-een-kapwoningen vanaf € 369.950,- v.o.n. en 4 vrijstaande woningen vanaf € 489.950,- v.o.n. De locatie wordt in drie fasen gerealiseerd. Op dinsdag 2 juni sluit de inschrijving voor deze woningen van fase 1.

Interieur nieuwbouwwoningen Bos en Water, Haastrecht

Over Haastrecht

Haastrecht is onderdeel van de gemeente Krimpenerwaard en ligt langs de N228 tussen Gouda en Oudewater. In het historische dorp met nog geen 5.000 inwoners kennen de mensen elkaar persoonlijk. Het hart van Haastrecht is sfeervol, onder meer door de goed bewaarde historie. Meer informatie over het nieuwbouwplan is te vinden op: www.bosenwater.nl.

Over BPD

BPD, voorheen Bouwfonds Ontwikkeling, is marktleider in de realisatie van integrale woongebieden. We ontwikkelen grotere wijken en buurten op uitleglocaties en kleinschalige multifunctionele projecten, onder andere door middel van herstructurering en functieverandering, in de binnenstad. BPD is actief in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Sinds onze oprichting in 1946 hebben wij de bouw van zo'n 310.000 woningen mogelijk gemaakt en vandaag wonen meer dan een miljoen Europeanen in woonwijken waarin onze hand herkenbaar is. In Duitsland staat BPD in de top-3 van gebiedsontwikkelaars, in Frankrijk bezetten we onder de naam BPD Marignan een 7e plek. BPD is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep, de vastgoedonderneming van de Rabobank.

Kijk ook op