Werken bij

De medewerkers van BPD vormen ontegenzeggelijk ons belangrijkste kapitaal. Wij prijzen ons gelukkig met zo'n 300 ervaren professionals die zich kenmerken door hun ondernemende aanpak en passie voor hun vak.

Om te kunnen zorgen dat als onze BPD-ers in dagelijks werk kunnen blijven excelleren, investeren we continu in het ontwikkelen van hun kennis en expertise. Dit gebeurt onder meer door middel van interne en externe masterclasses en cursussen. Daarnaast geven wij consequent en continu aandacht aan het optimaliseren van ons kennismanagement hetgeen leidt tot een hoogwaardig personeelsbestand.

De cultuur van BPD kenmerkt zich door ondernemerschap, samenwerken, resultaatgerichtheid en het vermogen tot veranderen. De focus ligt daarbij op het menselijke aspect: dynamiek en beweging. 

BPD maakt deel uit van de Rabo Vastgoedgroep. Wij vallen daarmee onder de CAO van de Rabo Vastgoedgroep. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed te noemen. Daarnaast biedt BPD de medewerker die initiatief, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid toont, de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Vacatures en sollicitatieprocedure

Reageer je op een van de vacatures? Dan doorloop je een bepaalde procedure. Hoe deze er uitziet, leggen wij graag uit.

> Sollicitatieprocedure

Adviseur Bouwkosten Hoevelaken

Als Adviseur Bouwkosten sta je aan de basis van de daadwerkelijke gebiedsontwikkeling door het leveren van kennis en input op vlak van techniek-, proces- en bouwkosten.

Bekijk vacature

Senior Projectmanager gebiedsontwikkeling regio Haarlem

Als Senior Projectmanager regisseer je de ontwikkeling van woon-, werk- en leefomgevingen.

Bekijk vacature

Kijk ook op